„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

sâmbătă, 29 octombrie 2011

Invata eficient pentru examenul auto



In cele ce urmeaza voi va voi arata cum sa fiti cat mai eficienti atunci cand invatati pentru examenul auto.Cu totii stim cat de important este sa ai permisul luat chiar daca nu sunteti pasionati de sofat.Acesta este un amanunt care nu conteaza foarte mult,mai important decat atat este sa treceti acest examn pentru a va  dovedi dumneavoastra si celor din jurul dumneavoastra ca puteti .
La ora actuala exista in tara noastra peste 5 milioane de vehicule si mai mult de 6 milioane de permise auto eliberate.Este un numar considerabil si va ganditi probabil ca nu aveti nevoie de permis gandindu-va ca atunci cand "o sa fiti mari" o sa aveti sofer personal :) .
O metoda foarte proasta este aceea de a toci in ideea ca o sa va intre ceva in cap.Este o metoda slaba care cu siguranta nu va functiona.
1.Cel mai bine este sa cititi cartea de cateva ori inaine de a aprofunda.
2.Dupa ce ati facut acest lucru incepeti sa invatati cu adevarat doar capitolele pe care nu le-ati inteles anterior.Cel mai probabil o sa intanliti probleme la capitolele:
-Oprirea,stationarea,parcarea
-sanctiouni si infractiuni
Nu va temeti ci incercati sa invatati aceste lucruri deoarece intrebarile aferente acestor capitole sunt foarte greoaie si in general sunteti tentat sa bifati mai multe raspunsuri finale,variantele de raspuns diferind foarte putin unele de altele.
3.Dupa ce ati trecut si de aceasta etapa va recomand evident sa aruncati o privire peste chesionarele de pe www.drpciv.ro si mai mult decat atat va propun sa faceti intrebarile din cartea care contine Codul Rutier.
4.Sunteti pe deplin indrepatatit sa credeti ca veti trece examenul cu punctaj aproape de maxim doar atunci cand la 100 de intrebari o sa gresiti cel mult 4.
Cel mai important este sa nu plecati urechea la ceea ce spun persoanele din jurul dumneavoastra in lungile lor discursuri in care se lauda ca au trecut examenul fara sa inevete,deoarece din propria experienta va spun ca nu aveti nici o sansa sa treceti acest examen daca nu munciti.
Acum nu imi ramane decat sa va urez bafta si sa lasati un comment in care sa imi spuneti ca aceste metode chiar au functionat si pentru dumneavoastra.