„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

luni, 16 iulie 2012

Castiga bani pe net

Sunt sigur ca navigand pe net ati fost asaltati cu fel de fel de anunturi care pretindeau ca o sa faceti bani frumosi prin nu stiu ce moduri. Este foarte adevarat ca ati evitat aceste site-uri pentru ca in gandirea voastra ele sunt doar niste moduri de a face bani insa nu pentru dumneavoastra ci pentru administratorii lor. Ei bine eu va propun o metoda de a face putini bani intradevar insa cu putina perseverenta  puteti face listit 30 $/luna. Inca de la inceput va spun ca sumele de bani pe care le veti primi ca urmare a vizitarii lor de catre voi sunt in situatie in care nu dispuneti referali, altfel posibilii bani castigati sunt mult mai insemnati.

1. Din punctul meu de vedere site-ul care plateste cel mai bine este CLIXSENSE. Ei va trimit zilnic reclame platite cu 0.001 $ insa partea mai frumoasa este ca acest reclame trimise de cei de la CLIKSENSE pot fi si de 0.005 $ evident in cazul in care nu dispuneti de referali.