„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

marți, 15 mai 2012

Un alt fel de TVR ...

De ceva timp am observat ca cei de la tvr s-au detasat destul de mult de tot ceea ce inseamna televiziune in Romania. In timp ce zilnic suntem bombardati de cei de la posturile comerciale cu scandaluri din lumea "mondena" :) a Bucurestiului, la tvr avem parte de emisiuni calde, primitoare si pline de "umor destept".
Din nou ma pun cu picioarele pe Tonciu, Buruiana, Pamela de Romania sau Moni dar si pe cei care le cheama pe aceste non-valori in platourile patate de prezenta acestor "domnisoare". Ma bucur tare mult ca am avut in urma cu cateva zile rabdare sa ma uit la tvr pentru ca de la ultima poposire a televizorului meu pe aceste canale foarte multe lucruri s-au schimbat. Am observat emisiuni in care sunt chemati oameni destepti care chiar au ce sa transmita telespectatorului, acele persoane neafirmandu-se prin scandalurile care le-au facut pe cele mai sus enumerate "vedete".Emisiuni gen : La mustata, Garantat 100% sau Confesiuni se detaseaza inbucurator de mult de ideea de televiziune in Romania.
Sper ca in cel mai scurt timp cat mai multe televiziuni deocamdata patate de prezenta "domnisoarelor" in cadrul lor si incetul cu incetul sa schimbam cate ceva in metalitatea romanilor.