„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

sâmbătă, 2 iunie 2012

La naiba cu emisiunea copiilor

Evident ca din greseala intr-o insorita zi de vineri am dat pe TVR1 si am vazut o emisiune cu niste bulangii la vreo 12-13 ani care se destrabalau pe o scena plina de copii unor impresari de muzica, artisti si fel de fel de oameni cu influenta din lumea muzicii sau din lumea TVR. Acum sincer sa fiu nu vad rostul acestei emisiuni nu numai pentru ca acei copii fac un playback asemanator celui facut de Anna Lesko dar si pentru ca ei mimeaza pana si cantatul la chitara sau la tobe si orice prostii mai fac ei acolo. Este o emisiune in care sunt promovati copii care s-au nascut cu sansa, intrucat avortul in cazul lor a fost facut mult prea tarziu. Nu imi pare rau doar pentru ca pe acea scena se regasesc viitorii babarditori in cur ai Romaniei ci si pentru ca multi copii cu reale talente in ale muzicii stau pe dinafara pentru ca nu au sansa lor.
La naiba cu emisiunea copiilor. Ei chiar nu stiu ca actualmente copii asculata Inna, Bug Mafia sau Andreea Balan? Cine se mai uita la un show in care il vezi pe Mircea Solcanu peste vreo 20 de ani ...