„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

sâmbătă, 1 decembrie 2012

La multi ani Romania


De aproximativ 74 de minute am intrat in prima zi a lunii decembrie, lucru care trebuie pe tati sa ne bucure intrucat aceasta zi marceaza ziua nationala a Romaniei. Desi nu pot sa spun ca sunt vreun patriot pur sange, si nici nu vreau sa ma murdareasc de patrotism la gura pot sa spun ca sunt mandru ca sunt roman. Acest sentiment de mandrie nu ma incearca atunci cand ma uit in jur ci cand mai uit in trecut. La aceats romanie in care oamenii se duceau la razboi pentru tara asta, lasand in urma sotii si copii pe care in cele maim ulte cazuri nu ii mai vedeau vreodata.
Ziua de 1 decembrie este una cu totul si cu totul deosebita intrucat oameni politici contemporani si fara cuvant, fara tarie de caracter, fara patriotism ci doar ghidati de inetere proprii apar la televizor punand coroane de flori eroilor acestei tari. Daca pana nu demult ii uram din toata inima pe cei care au facut rau acestui minunat popor, acum ii urasc putin mai mult.
 La multi ani Romania !!!