„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

sâmbătă, 14 iulie 2012

Il apreciem pe Fuego ?

In timp ce o gramada de oameni il iau la p**a pe Fuego pentru ca se comporta, gandeste, se imbraca, respira si canta ca un gay el isi vede mai departe de treaba si castiga anual in jur de 300.000 euro fara prea mari batai de cap.
Sincer sa fiu eu nu inteleg mare lucru din melodiile lui Fuego insa chiar zilele trecute l-am vazut pe la mine in oras cu un bentley alb care intorcea toate privirile. Atunci cand l-am vazut in ditai masina pe "acestasta" muzicanta a Romaniei mi-am dat seama ca nu trebuie sa inteleg eu mare lucru din ce canta el. Este clar ca acest comportament de castrat il ajuta foarte mult si il fac sa traiasca foarte bine.
Din ce in ce mai mult il apreciez pe Fuego pentru ca atrage atatia fani din randul publicului de varsta a 3-a, lucru care il face sa traiasca foarte bine atat el cat si familia lui ( desi nu il credeti in stare este casatorit cu o femeie ).
Nu inteleg de ce in aceasta tara unii o dau in smecherie pe burta goala si il injura in toate felurile pe unde apuca. O fi bulangiu sau nu eu il resprect pentru tot ceea ce a realizat dealungul anilor dar si pentru acest bentley superb :D .