„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

vineri, 18 mai 2012

Generatia Yup

Pentru unii acesti baieti pot parea niste gay excentrici dornici de vedetism, lucru realizat prin aparitia in cadrul emisiunii care ne trezeste de multe ori din starea latenta : "Romania te iubesc". Pnetru mine membrii generatiaei yup din Romania sunt niste baieti tineri cu multa minte si seriozitate care au reusit sa razbata intr-o tara care nu ofera prea multe solutii celor de varsta lor. Sunt niste baieti inteligenti care au stiut sa profite de sansele pe care le-au avut in viata, ajungand la varste de pana in 30 de ani la averi considerabile folosindu-si doar mintea si imaginatia . Ei reprezinta spuma celor de varsta lor care au stiut sa tina capul plecat in fata unui sef idiot pana in momentul in care au constientizat ca pot face lucruri marete de unii singuri. Au plecat de la nimic si au ajuns acolo unde multi isi doresc sa ajunga .

Putem sa ii pacalim pe unii oameni tot timpul si pe restul doar o anumita perioada de timp

" Putem sa ii pacalim pe unii oameni tot timpul si pe restul doar o anumita perioada de timp" . Ce vrea sa transmita acest mesaj? Cel putin din punctul meu de vedere imparte oamenii in doua categorii dupa cantitatea  de prostie existenta in fiecare dintre noi. Acest mesaj imi spune ca exista oameni care sunt atat de prosti incat se lasa pacaliti la infinit, traind in aceasta stare de visare si carora le place sa auda ceea ce vor ei ne trezindu-se din aceasta stare de visare, iar cealalta categorie de oameni sunt cei care se satura din a mai fi prosti, ei realizand la un moment nedeterminat ca ceva trebuie sa se schimbe intrucat lucrurile nu o iau in sensul bun.
Este o expresie pe care o ador si care ma ridica putin din anonimat intrucat desi nu sunt prea atent cu alte lucruri sunt foarte vigilent la cei care vor sa ma faca. Ca urmare a acestei vigilente nu o sa il votez in toamna acestui an pe Dan Diaconescu sau Emil Boc ci o sa ma gandesc putin mai departe. Sper sa iau cea mai buna decizie atunci cand voi fi in cabina de vot si mai mult decat atat sper sa nu imi para rau dupa cativa ani de alegerea facuta.
Eu cred ca procentul din creier pe care il foloseste fiecare dintre noi este direct proportionala cu perioada de timp in care fiecare se lasa prostit. Inafara de acest lucru putem spune ca si vrajeala pe care o are cel ce pacaleste, sau ceva in genul, conteaza destul de mult insa nu sterge meritele prostiei in increderea gogoaselor ale unuia sau ale altuia .