„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

marți, 20 martie 2012

Ce faci cand te insala iubita?

Ce faci atunci cand prietena/sotia/ sau chiar amanta te dezamageste si simti nevoia sa o lovesti sau ceva de genu? Ce faci atunci cand crezi ca 30 de picioare in cap ar rezolva problema ? Ce faci atunci cand iubirea pe care io purtai pana in momentul in care ai realizat ca te-a dezamagit s-a transformat in ura? Pai in primul rand trebuie sa te linistesti si sa incerci se vezi in viitor la urmarile pe care o eventuala razbunare le-ar avea.Apoi poti sa iti bagi p**a in ea de zdreanta si sa ii dedici cu un mesaj direct piesa lui Chelo-Cheia de sub pres.
Nu am fost inca dezamagit in dragoste pentru ca la 20 de ani nu am ajuns sa traiesc "chestia"asta numita dragoste ci mereu am pus un zid intre mine si fostele mele prietene dar in momentul in care sentimentul de iubire o sa ma invaluie iar persoana care m-a facut sa ma simt un visator ma va dezamagi cred ca asa voi face,voi dedica din inima piesa lui Chelo si voi incerca sa trec peste momentul asta ducandu-ma in cel mai apropiat club pentru a cheltui toti banii cu "fel de fel de fete doritoare/un fel de meci in deplasare"vorba lui Guess Who... .
Acest articol este facut in urma deciziei unor copii de a renunta la viata pentru niste vagaboante.Nu mai disperati in p **a mea ca lumea ii plina de zdrente .