„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

marți, 10 iulie 2012

Lovitura de stat a lu' Ponta

Pentru ca in tara asta chiar si eu -cel care citesc " dupa-amiaza de sambata " de Valeriu Cristea si in paralel ma uit la Cancan tv- imi pot da cu parerea despre orice, astazi imi propun sa mananc despre tot ceea ce inseamna pentru Romania aceasta demitere a presedintelui. Sincer imi pare rau ca s-a ajuns ca aceasta "lovitura de stat" sa fie data de "puradeii" politicii romanesti intrucat asa cum insusi presedintele a semnalat " au venit cu supunere si cu ochii umezi la Cotroceni pentru a-si ridica mandatul guvernamental".
Atat pe Ponta cat si pe Antonescu ii vad ca pe niste perversi care odata ajunsi la putere au facut 5 greseli din punct de vedere economic insa cea mai mare gresela a mandatului lor este aceasta lovitura de stat pe care au realizat-o cu sprijinul iresponsabil al parlamentului.
Dupa cum sigur stiti foarte multe tari si-au manifestat indignarea cu privire la demiterea presedintelui in timp ce insesi Angela Merkel, cancelarul Germaniei, l-a sunat personal pe Traian Basescu pentru a se interesa despre aceste evenimente care au loc astazi in Romania. Daca sunteti la curent cu aceste stiri externe sunt sigur de faptul ca stiti si de interesul oficialilor Statelor Unite care asemenea cancelarului Germaniei au pus sub lupa tot ceea ce se intampla in politica romaneasca in aceste zile.
Vorbind despre caracterul celor doi iresponsabili ( Ponta si Antonescu ) pot spune ca ei se fac vinovati in totalitate de criza politica pe care o avem in aceste zile in tara noastra si deasemenea se fac vinovati de cresterea alarmanta a cursului valutar care astazi a atins cursul istoric de 4,51 de Lei pentru un Euro.
Sper din toata inima ca pe 29 iulie oamenii sa voteze manati de propria gandire si nu de speranta ca in mandatul "celor 2" va fi mai bine. Uitati-va ca membrii USL au ceva timp de cand sunt la guvernare si nu au schimbat nimic bun ci au facut doar rau punand Romania intr-o lumina proasta intrucat prim-ministrul care a copiat lucrarea de doctorat a fost prezent la Congresul European in locul presedintelui. Deasemenea nu pot sa stau nepasator la cele peste 20 de milionae de euro care vor fi cheltuiti din bugetul de stat pentru acest referendul mizerabil.