„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

miercuri, 20 iunie 2012

Ski in Austria

Pentru ca stim cu totii acel proverb conform caruia " Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie", asa trebuie si noi sa ne ingrijim inca de pe acum de vacanta minunata pe care vrem sa o petrecem la ski in anotimpul rece.
Pentru ca preturile in statiunile de ski din tara noastra au inceput sa creasca galopant, este bine cunoscut faptul ca din ce in ce mai multi romani aleg sa isi petreaca vacanta la sky in Austria si nu in statiunile din tara noastra. Motivele pentru care acest lucru se intampla sunt evident preturile din statiunile montane ale tarii noastre care incet incet le ajung pe cele din Austria in timp ce conditiile raman aceleasi. O vacanta la ski in Austria este o ocazie minunata de a va petrece vacanta de iarna intrucat momentele petrecute pe partiile cu traditie in intreaga lume au satisfacut oameni dintre cei mai pretentiosi atragand deasemenea oameni dintre cei mai extravaganti din intreaga lume.