„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

joi, 12 aprilie 2012

Acasa Gold


In data de 15 aprilie 2012 un eveniment mare se anunta pentru iubitoarele de telenovele intrucat un nou program tv specializat pe astfel de productii se pregateste sa apara.Este vorba despre Acasa Gold, un post secund al celor de la Acasa tv care isi propune sa ofere telenovele de calitate femeilor cu varste cuprinse intre 35 si 49 de ani.
Conform Vanessei Cernea acest nou program tv se adreseaza celor aprozimativ 54 % din femeile din mediul urban care sunt in prezent iubitoare de telenovele, ca urmare a incapacitatii postului Acasa tv de a satisface acesta pasiune dezvoltata pentru productiile Columbiene si Mexicane.
In urma aparitiei acestui nou program, telenovele clasice precum "Inima salbatica", "Inger salbatic" sau "Clona" alaturi de productii remarcabile precum "Pe aripile vatului" sau Casablanca" vor fi readuse in inimile admiratoarelor de gen.

Sportul nu e doar Fotbal

Intr-o tara in care nationala de fotbal a intrat de cateva zile in primele 50 de echipe din lume, fotbalul este vazut ca fiind sportul "rege". Din pacate o gramada de tineri sunt admiratorii acestui sport care de ceva timp nu ne mai aduce nici o satisfactie in Europa, practicand acest sport in putinele baze sportive de care dispunem, in spatele blocului sau in parcari.
Sincer sa fiu as milita impotriva intiativei copiilor de a fi admiratorii acestui sport sau macar mi-as dori ca echipele pe care ei aleg sa le simpatizeze sa fie dintr-un campionat in care mocirla, mizeria, jocurile de culise, scandalurile, mentalitatile comuniste sa nu existe.
In conditiile in care nu mai avem nici o echipa calificata intr-o faza superioara a unei competitii europene nu vad de ce ar mai exista fotbal in acesta tara.Eu cred ca ar trebui sa ne indreptam atentia catre echipele care fac istorie in Europa si in lume prin calificarile necontenite la cupele mondiale sau europene dar mai ales prin succesele memorabile in fazele superioare a unei competitii de interes maxim dintr-un sport anume.Imi doresc mediatizarea altor sporturi in care inca mai avem performante internationale precum : rugby, handbal, polo,gimnastica, tenis de masa etc.
Sper ca lipsa rezultatelor la nivel mondial in fotbal sa atraga copii catre alte sporturi cu care inca ne mai putm mandri in Europa si in lume.