„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

sâmbătă, 26 mai 2012

Sustinem Bute, sustinem Romania...

Clar nu trebuie sa uitati ca diseara incepand cu orele 21 The Money Channel va transmite in direct gala in care Lucian Bute va boxa pentru pastrarea centrurii cu englezul Carl Froch. Asa cum era de asteptat o gramada de oameni spun ca acesta este defapt un adversar adevarat pentru Bute, iar meciul de diseara reprezinta un test pentru roman. Propun sa nu ne concentram pe astfel de declaratii provenite din Globus ci sa il sustinem pe Lucian uitandu-ne in numar cat mai mare la meciul caruia eu il dau favorit clar pe Bute.
Diseara vom avea parte de un adevarat spectacol tinand cont ca se disputa acasa la Froch, insa cei 120 de romani care au plecat de la Pechea in frunte cu tatal lui Lucian alaturi de romanii stabiliti in Anglia, vor face tot posibilul pentru ca Lucian sa se simta cat mai bine iar la sfarsitul meciului chiar daca suporterii romani nu au acces in sala cu steagul tricolor, Lucian Bute va defila in ring cu drapelul Romaniei la gat asa cum ne-a obisnuit.
Sustinem Bute, sustinem Romania...

Finala Eurovizion Baku 2012


Diseara incepand cu orele 21 vom putea urmari in direct la TVR 1 finala Eurovizion Baku 2012, in care formatia Mandinga, una dintre principalele favorite la castigarea competitiei alaturi de Suedia, va intra in concurs cu numarul 14. In ciuda problemelor tehnice cu care s-au confruntat in semi-finala si in ciuda coregrafiei idioate pe care au avut-o, cei de la Mandinga s-au calificat in finala de diseara.
 Daca cineva va face greseala sa ma intrebe ce sanse are Romania din punctul meu de vedere sa castige finala as spune ca are sansa porcului de Craciun daca nu va face schimbari radicale in coregrafie. Asa cum am mai spus in alt post, o melodie atat de saltareata nu merge pe o coregrafie lenta si echilibrata asa cum au avut in semi-finala.
Sper diseara intr-o prestatie frumoasa a Mandingai si a faptului ca europenii care ne-au numit de nenumarate ori " tiganii europei " si ne vor vota pentru ca melodia, in ciuda coregrafiei de criza, merita toate aprecierile .