„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

duminică, 17 iunie 2012

Justin Bieber fara pantaloni

Ei bine poza asta pe care o vedeti aici eu am vazut-o mult mai mica pe stirileprotv insa cu un titlu care indica un mare secret al lui Bieber. Sincer sa fiu in frumosul meu cap m-am gandit ca acest titlu este pus ca urmare a faptului ca atunci cand i-au cazut pantalonii din vine acestui "idol al adolescentelor" era cacat pe el sau ceva de genul asta. Mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca poza indica doar faptul ca intr-o emisiune live era sa ramana in treaba goala. O nebunie de stire ...

Vacante

Cum vremea este numai buna pentru o vacanta bine meritata pe litoral, cei de la Genius.ro ne pun la dispozitie o varietate remarcanta de oferte pentru vacanta asteptata atat de mult timp. In cadrul acestui site gasiti oferte dintre cele mai atractive care cu siguranta va vor convinge sa mergeti in vacanta la care va ganditi  de atata timp. Ceea ce este cel mai bine la acest site este varietatea ofertelor care se incadreaza in toate bugetele. Exista oferte pentru vacante de la Bulgaria si pana la excentricul Dubai. Sunt convins ca odata accesat acest site veti ramane uimiti de ofertele dintre cele mai generoase pe care administratorul sau le pune la dispozitia tuturor.