„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

luni, 11 iunie 2012

In primul milion pentru alexa

Chiar astazi am ajuns sa intru in primul milion in topul siteurilor facut de cei de la alexa. Este o treaba destul de smecherita in special pentru ca in urma cu 4 luni eram pe un bine meritat loc 20 de milioane. Se pare ca recomandarile pe care le-am facut intr-un post pentru a creste in topul alexa au functionat in cazul blogului meu. Ma bucur maxim ca am reusit sa fiu si un smecher din primul milion chiar daca bucuria nu va dura foarte mult... .

Cele 4 lucruri pe care le fac primarii proaspat alesi

Gata. S-a terminat perioada alegerilor locale, timp in care am fost asaltati de panouri publicitare, de pliante si de sonorizari gen : Doamne ocroteste-i pe romani (pana dupa alegeri) . De acum inainte fiti siguri ca timp de vreo 3 ani pana la urmatoarea perioada a alegerilor locale nimeni nu va mai vedea "fortele publice locale" facand nici cel mai mic si neinsemnat lucru pentru binele comunitatii pe care o conduc  .
Incerc sa imi imaginez ce este in viata unui primar invingator in aceste zile.
1.Sunt sigur ca acum este mahmur dupa betia pe care a suferit-o aseara si clar sta in pat.
2.Dupa aceste zile de recuperare ( cat mai multe ) se va duce la primarie unde va fi primit ca regina Elisabeta a 2a la jubileul recent incheiat si va tine un discurs emotionant in fata celor care il vor mai pupa in cur timp de 4 ani.
3.Dupa acest speach se va duce in biroul sau acolo unde se va juca darts ori table cu consilierii locali timp de 3    ani si ceva.
4.Le va rade in nas celor care i-au vanat fotoliul de primar in aceste alegeri spunandu-le ca pinocchio a fost cu el.
Acestea sunt lucrurile pe care primarii pe care i-ati votat (sau nu) le vor face in urmatorii ani . Cu siguranta nu ma insel ...