„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

miercuri, 30 mai 2012

La rece despre Bute-Froch

Desi au trecut destul de multe zile de la infrangerea mizerabila a lui Bute, nu pot sa imi scot din cap acele imagini in care Mr. KO era desfiintat si odata cu el si increderea noastra pe care io purtam . Desi am spus intr-un post anterior ca nu trebuie sa ne punem cu picioarele pe el pentru aceatsa infrangere, nu pot sa nu spun ca in urma acestui meci increderea pe care o avem in el nu mai exista. Ce m-a facut sa ma incred in Lucian Bute ca intr-un cui de lemn ? Ei bine pot spune ca eram un mare fan al jocului ofensiv practicat de roman, eram un mare admirator a loviturii de dreapta naucitoare pe care o avea, eram un mare fan al jocului de picioare fantastic pe care il afisa in meciurile in urma carora pentru a nu stiu cata oara centura mondiala ramanea la el dar ce am vazut in noaptea de sambata spre duminica depaseste orice imaginatie. Nimic din cele enumerate de mine mai sus nu a facut in acea lupta, in tot timpul dand senzatia ca desi este rupt in bataie el stie ce face. A facut cel mai prost meci al sau in fata unei prastii a boxului profesionist care a fost distrus in urma cu ceva timp de un posibil adversar al romanului in cazul in care acesta ar fi castigat meciul .
Sincer sa fiu Bute mi se pare un om fara caracter intrucat imi place sa cred ca in spatele acestei umilinte se afla multe persoane influente din mafia pariurilor. Nu gasesc alt raspuns la intrebarea pe care obsesiv mi-o repet : "Cum a putut sa fie umilit in halul asta de lautarul ala de Froch ? " .
Asemenea lui Mircea Badea de aici inainte cariera sportiva a lui Lucin Bute pentru mine va ramane una total necunoscuta si neimportanta, ca urmare a jocului pe care nu si l-a facut in meciul cu trompetistul de Froch si nu a infrangerii in sine .