„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

luni, 10 septembrie 2012

Castiga bani pe net

Daca in trecut ati putut vedea pe acest blog vreo 4-5 metode sigure de a face bani, metode pe care le-am si sters, acum va propun o alta metoda sigura de a castiga bani acasa. In primul rand vreau sa spun faptul ca acele modalitati de a castiga bani stand acasa cu EA in mana au fost incercate de prieteni de-ai mei, insa au fost sterse de catre mine pentru ca inainte de sesiune nu am avut timp sa ma ocup de ele. Astfel nu am vrut ca altcineva sa castige bani pe ponturile mele fara ca eu sa am ceva de primit.
Aceasta ultima metoda de a castiga bani, cu care o sa imi incarc blogul, este deja utilizata de oameni din intraga tara si este considerata a fi cat se poate de sigura. Castigurile pot ajunge lunar pana la 1250 de euro, insa suma minima pe care o sa o puteti castiga raspunzand la intrebarile administratorilor site-ului respectiv (intrebari pe baza reclamelor difuzate zilnic la tv) este de 500 de euro. Banii vor fi virati intr-un cont de paypal, suma minima de retragere fiind de 500 de euro.
Pentru a participa la aceste campanii trebuie sa dati click pe urmatorul link, sa va logati si sa va tineti de treaba:

http://sondajero.com/?ref=101483