„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

miercuri, 4 ianuarie 2012

Gata cu X Factor

Inca o copie pe care cei de la Antena 1 au facut-o dupa Pro tv a luat sfarsit. Ei bine da... este vorba de X Factor.S-a terminat dragii mei si nu pot sa spun ca nu imi pare bine.Defapt ma bucur foarte tare desi nu am urmarit prea mult acest concurs dar mereu mi-am pus intrebarea : Ce cauta Buzdugan in juriu ?  Adica pe Paula Seling o apreciez si este normal sa fie acolo dar Buzdugan nu stiu ce treaba are el cu muzica si cum ar putea el sa faca diferente din acest punct de vedere intre concurenti.
A fost un show adevarat din cate am auzit in care castigator a iesit exact ca la Romanii au talent un tanar care de data asta cred eu ca merita sa castige spre deosebire de show-ul de pe Pro tv . Caravanele celor de la X Factor au impanzit toata vara Romania alaturi de Razvan si Dani sperand ca o sa adune cele mai bune voci neafirmate din tara.
Imi pare bine,chiar foarte bine de faptul ca si la noi au aparut acest gen de emisiuni in care au sansa de afirmare oameni care chiar au calitati si sper prin aceste concursuri sa apreciem mai mult talentele adevarate in dauna celor care pe scena isi arata una sau alta.
Eu nu cred ca un concurent de la X Factor se poate compara cu Anna Lesko sau fetele de la trupa haeven si multe altele.
Desi startul acestor emisiuni a fost dat de Megastar din pacate Prima tv este un post mult prea mic pentru a putea atrage sponsori atat de importanti asa cum au facut cei de la Antena 1 sau si mai putin preobabil sa il recomande lumii pe viitor ca fiind un mare artist pe marele castigator.
Sper sa mai avem parte de asemenea emisiuni in care vedetele adevarate sa tina prima pagina in dauna Monicai Columbeanu,Bianca Dragusanu sau Daniela Crudu.