„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

vineri, 8 februarie 2013

Cine este Mihai Mitoseru


Din punctul meu de vedere Mihai Mitoseru este cel mai cunoscut NIMENI din intreaga lume. Desi intreaga tara stie despre el ca este chel si ca apare zilnic la tv fara sa ne spuna nimic interesant, fac pariu ca nimeni nu stie cu ce ocupa el defapt. Ma refer la profesia lui sau ceva in genul.
Mereu acest Mitoseru apare la tv, fiind invitat de moderatori refuzati in prealabil de artisti adevarati. In ultima perioada Mihai Mitoseru a fost invitat in platourile emisiunilor de televiziune pentru a vorbi despre acel pumn aplicat ca si corectie unui copil de vreo 16 ani, deasemenea a mai aparut alaturi de mama sa pentru a poza in cuplul mama-fiu care este alaturi de celebra Ioana Trufar, iar mai nou a aparut pentru a ne spune ca in 2000, dupa moartea iubitei a incercat sa se sinucida. Aceasta ultima aparitie a fost cea mai penibila intrucat vazand ca nu starneste interes din partea publicului respectivei emisiuni, a inceput sa planga prea putin convingator. 
Defapt nu ma deranjeaza ca este invitat la emisiuni "slabute" ci ma enerveaza maxim pentru ca este prezentat drept acel Mihai Mitoseru despre care noi chiar ar trebui sa stim cate ceva.