„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

marți, 8 mai 2012

24 de ore pana la finala Europa League


Maine va avea loc cel mai important eveniment sportiv organizat in tara noastra in perioada post decembrista . Dupa cum stiti deja, maine seara va avea loc finala Europa League, meci transmis in direct de ProTv incepand cu ora 21:15, meci in care echipele spaniole Athletic Bilbao si Athletic Madrid vor lupta pentru trofeul Europa League. Este acesta un moment foarte important in care 40.000 de straini vor veni in Romania lasand in tara noastra 30 de milioane de euro.
In seara asta au loc antrenamentele oficiale ale celor doua echipe, fapt care marcheaza oficial inceperea marelui meci. Este un moment in care jucatorii celor doua echipe se acomodeaza cu gazonul si iau contact cu impozantul stadion urmand ca peste 24 de ore sa dispute marele meci in conditiile pe care la aceasta ora le inspecteaza.
Eu personal ma arat incantat pentru initiativa autoritatilor de a organiza acest meci in care zeci de milioane de oameni de pe toate continentele vor fi cu ochii pe televizoarele care vor transmite meciul din capitala tarii noastre.