„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

marți, 5 februarie 2013

Despre Ioana Tufar


Nu vi se pare si voua ca deja bine cunoscutele emisiuni in care, de ceva vreme, aproape "permanenta" invitata Ioana Tufar se face de tot rahatul pentru ceva banuti sunt penibile ? Adica as intelege daca ar fi tratata ca pe o femeie nevoiasa, iar in urma participarii la doua-trei editii ar primi din donatii cativa banuti care sa o ajute sa isi refaca viata. Defapt daca asa ar fi normal, in cazul ei nu se doreste sa fie ajutata intrucat moderatorii fara inima cautatori de absolut nu isi doresc sa o ajute ci doar sa ii dea ceva maruntis cu care ea sa traiasca pana cand subiectul "Ioana Tufar" revine din nou in mintile romanilor. Nu pricep cum se poate ca de mai bine de un an ea sa se fi umilit in fiecare emisiune la care a participat insa fara un efect prea mare pentru viata ei care se desfasoara cam cu aceleasi obiceiuri ca si pana acum.
Chiar ieri am vazut la Acces Direct, o emisiune care nu s-a schimbat deloc in urma demiterii lui Madalin Ionescu, cum Ioana Tufar a fost "pusa la punct" de Adriana Bahmutanu intrucat pedichiura oribila si uleiul de masline din urechile Ioanei au indignat-o pe Bahmutanta. Nu inteleg de ce a trebuit sa vina ex nevasta lui Prigoana la Acces Direct si sa spuna la tv ca Ioana are probleme de igiena. Pe bune, de ce a trebuit. Cu ce a ajutat-o pe fiica Andei Calugareanu aceasta interventie a Bahmutantei. Ca de altfel nu pricep de ce este permanent invitata la emisiunile in care Tufar este umilita in permanenta si mama lui Mihai Mitoseru. Eu cred ca aceste mizerii ale societarii de la Adriana Bahmutanu si pana la mama lui Mitoseru nu fac decat sa profite de pe mila oamenilor pe care o au pesntru aceasta Ioana Tufar.