„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

duminică, 30 octombrie 2011

BlackBerry Porche Design


Zilele acestea s-a lansat cu mare fast un nou concept original al celor de la BlackBerry.Aceasta minunata lansare a avut loc intr-un oras cu totul deosebit din punctul de vedere al investitiilor in tehnologie -Dubai.Noul model al celor de la BlackBerry este BlackBerry Porche Design,insa contrar cu ceea ce stiam noi despre acest oras, noul telofon nu este impopotonat cu cine stie ce pietre pretioase ci s-a mers pe o carcasa din otel, surpriza venind la o analiza mai atenta a noului telefon deoarece vom regasi piele naturala ce face perehe cu materialul din fier.

Resursele sunt direct proportionale cu pretul de 2000 $ ,avand un procesor de 1,2GHz , memoria RAM de 768 MB si o camera care este surprinzator de slaba de doar 5 MP.
Designul este principalul atu al lui Porsche Desing P9981. Tastatura cu butoane metalice arată mult mai futuristic decât oferta iniţială de la BlackBerry.




La prima vedere, Porsche Design P`9981, nu este greu de identificat ca un smartphone fabricat de catre BlackBerry, insa aspectul sau general si finisajele perfecte, ii tradeaza originile Porsche. Dispozitivul are o carcasa din otel forjat de doar 11.3 mm grosime si tastele sculptate, iar partea din spate este acoperita cu piele foarte fina pentru o aderenta sporita.