„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

duminică, 27 mai 2012

Bute- prima infrangere la profesionisti

Dupa un sir de victorii nesperat de lung se pare ca acesta a luat sfarsit aseara in fata lui Carl Froch. Sincer sa fiu nu il vad pe englez un boxer cu mult mai bun decat Bute insa aseara inainte de meci l-am vazut pe roman cam sigur in declaratii si oarecum superior. A fost prima oara cand l-am simtit pe Bute atat de arogant si se pare ca lucrul asta a contat destul de mult.
Dupa cum probabil stiti, meciul s-a sfarsit in repriza a 5a cand Mr Ko si-a luat-o maxim. A fost un meci in care Froch a fost sustinut de cei peste 9.000 de englezi aflati in sala in care s-a desfasurat meciul a lovit cu o sete vizibila pusa probabil pe fondul sperieturii pe care a tras-o uitandu-se pe palmaresul lui Bute.
Acum ca a fost adus si Bute cu picioarele pe pamant sunt sigur ca la revansa programata la sfarsitul acestui an isi va recupera centura pentru care a muncit atat de mult. Pentru mine Bute va ramane in continuare Campionul din Pechea ...

Dezamagire la Eurovizion 2012

Desi ne-am pus o gramada de sperante in reprezentatia Mandingai la Baku, se pare ca totul a fost in zadar. Toate reclamele pe care le-am vazut la TVR 1 din 30 in 30 de minute in care vedeam " Farmacia inimii" iar pe fundal se auzea Zeilaleh, nu au adus nimic bun in aceasta seara ci numai praf de umilinta. Sincer sa fiu nu am putut sa ma uit pana la final pentru ca vedeam puncte indreptate catre tari ale caror vecini au fost binevoitori si saritori in acelasi timp.
Sincer sa fiu ma asteptam la acest deznodamant, pentru ca asa cum am mai spus, la un concurs precum Eurovizion nu este deajuns sa ai o piesa buna ci si un numar de scena care sa placa publicului. La fel ca in semi-finala am vazut pe scena cativa amortiti invartindu-se in jurul unei femei frumoase si cu o vece sublima insa foarte statica.
A fost o seara in care toate sperantele noastre s-au risipit si la fel ca in multe alte momente am fost umiliti de intreaga Europa.
Sunt foarte dezamagit nu pentru ca am luat un loc ce nu se regaseste in primele 10 ci pentru ca asemenea voua mi-am pus mari sperante in aceasta melodie. Sper aceasta seara sa fie una in urma careia sa intelegem si noi ca nu este deajuns sa trimiti la Eurovizion o melodie buna ci si oameni care sa se implice in coregrafii dintre cele mai neobisnuite .