„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

marți, 12 iunie 2012

Litoral

Deja suntem in luna iunie si tuturor ne sta gandul doar la litoral, lucru pentru care m-am gandit sa scriu si eu despre asta pentru a da un imbold celor care mai stau pe ganduri .Cum vremea este minunata turistii deja s-au adunat in numar mare pe litoral, incepand deja nebunia de care avem parte in fiecare an .
Cluburile, terasele si hotelutile ofera preturi dintre cele mai atractive tocmai pentru ca petrecerea anuala sa dureze cat mai mult, lucru care este din ce in ce mai probabil daca tinem cont de numarul mare de turisti germani care vin in Romania pentru a-si petrece vacanta.
Desi sunt un nationalist, pentru excentrci cei de la www.geniustravel.ro ofera vacante de vis in peste 25 de tari din intreaga lume, lucru care ii face cunoscuti in toate colturile pamantului.

Fantezii cu profesoara


Pentru ca este prezent acest sindrom al fanteziei cu una din profesoarele din scoala primara, generala sau la liceu, ma gandesc sa scriu despre asta in speranta ca google va trimite pe prastia mea de blog cat mai multi cautatori de informatii despre aceste fantezii.
Probabil ca stiti cum e sa stai cu capul in maini si sa te prefaci atent la profesoara aia de 20 si ceva de ani care explica niste chestii la tabla ... . Nu ma indoiesc de faptul ca stiti cum este sa o vezi pe aia cu o fusta scurta de tot si o camasa fara nasturi in partea superioara care iti preda moartea caprioarei acolo. Deodata incepe sa te ia o faza in care iti imaginezi profa ce rupe ciocanele inafara scolii cum se uita fix la tine si iti zice ca esti un elev deosebit pentru ea. O vezi cum vine spre tine cu un mers de manechim, timp in care se uita fix in ochii tai si zambeste misterios. Mdaa stiu ca stii cum e sa te priveasca pe sub acei ochelari obraznici in timp ce tocurile de 10 rasuna in clasa in care esti numai tu cu ea. Se apropie de tine si ii vezi oja aceea de culoare rosu aprins care intretine atmosfera alaturi de parfumul obraznic pe care il simti din ce in ce mai puternic pentru ca se apropie usor,usor de tine. O vezi in fata ta si deodata iti da o palma peste cap ... trezeste-te coaie ca te lasa repetent nebuna !!!