„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

duminică, 24 iunie 2012

Cei care nu cred

Cum pot oare cei care sunt parasiti de Duh sa nu se increada intr-un Dumnezeu si sa nu urmeze caile Lui ? Nu pot sa inteleg dupa ce alearga ei in viata asta si care este rostul lor. Pe bune eu ii vad ca pe niste burtosi care se ingrijesc de bautul berii in fata televizorului scotand acele garaituri care miros a usturoi grozav. Nu stiu care sunt scopurile lor in viata si ce inseamna pentru ei aceasta viata foarte scurta si plina de griji .
Atunci cand nu te increzi in Dumnezeu parerea mea este ca esti lipsit de tot ceea ce inseamna spirit si te ingrijesti doar de trupul care va ajunge sa depaseasca in greutate o roata de tractor, plin insa de rezidurile provenite de la mancarea in exces pe care tu ca si om o ingurgitezi fara griji la cei mult mai necajiti ca tine.
Acum nu vreau sa se inteleaga ca oi fi eu vreun credincios dar nu pot sa fiu atat de nepasator si sa cred in niste bulangii de dinozauri care probabil au trait acum sute de milioane de ani si sa nu ma incred intr-un Dumnezeu care si-a trimis pe pamant pe unul fiul Sau Iisus Hristos acum "doar" 2000 de ani.

Sexshop

Chiar daca traim intr-o tara in care avem foarte multe inhibitii cu privire la sex se pare ca acesta nu mai este vazut ca un subiect tabu ci mai degraba ca o necesitate si ca un lucru la fel de normal ca bautul berii cu burta in sus in fata televizorului.
Traim intr-o tara in care implementam destul de rapid parerile, impresiile si chiar gandurile celor din vest, lucru care ne face mult mai deschisi catre placerile trupului.
Sexul este forma foarte veche de manifestare a sentimentelor iar din punct de vedere biologic este o necesitate. Din pacate foarte multe persoane dupa o anumita perioada de cand sunt impreuna ajung sa aiba probleme din acest punct de vedere, lucru care se poate demonta foarte usor cu niste obiecte cumparate de la sexshop-ul din cartier  . Dupa parerea mea achizitionarea produselor menite sa anime viata sexuala a unui cuplu sau chiar unei persoane sunt mult mai in regula sa fie cumparate din mediul online. Este clar ca pretul in cazul achizitionarii acestor produse in mediul online scuteste de plata unor comisioane suplimentare si mai mult decat atat pentru cei care sunt intr-o anumita masura rusinati, sau ceva de genul, este o foarte buna metoda de a evita contactul direct cu oamenii in cazul achizitionarii acestor produse.
Asadar este clar ca sexul este foarte important intr-o relatie si mai mult decat atat este foarte important ca acestea sa fie animat pentru a nu interveni starea de uzura caracteristica relatiilor monotone legate de o perioada de timp mai mica sau mai mare. Obiectele achizitionate din sexshop sunt "uneltele" facute sa anime orice relatie indiferent de perioada de timp care a legat cuplul respectiv. Mai mult decat atat obiectele din sexshop sunt foarte bune unelte pentru persoanele singure dornice de senzatiile produse se sex.

Rochii din mediul online

Fericirea exagerata pe care o femeie o traieste atunci cand se duce la shopping pentru a-si cumpara rochia la care viseaza de ceva vreme este binecunoscuta de toata lumea. Suntem cu totii constienti de lucrurile minunate care se petrec in mintea unei femei atunci cand aceasta este pe cale sa achizitioneze obiectul vestimentar care o va face sa radieze, drept pentru care m-am gandit sa scriu si eu despre acest sentiment suprem trait de fiecare femeie in parte .
Achizitionarea unei rochii prevede multa migala si foarte mult timp pierdut. Este clar ca femeile de astazi nu mai dispun de acest timp pe care in trecut il aveau ca urmare a egalarii intr-o oarecare masura a drepturilor pe care acestea le au in raport cu barbatii. Acest lucru de cativa ani a favorizat cumparaturile din mediul online, lucru care se manifesta din ce in ce mai intens.
Cumpararea rochiilor pe internet daca in trecut era un subiect tabu acum este o obisnuinta si un lucru pe care foarte multe femei il fac. Motivele pentru care doamnele si domnisoarele aleg sa cumpere rochii din mediul online sunt foarte multe insa si pretul cantareste destul de mult in luarea acestei decizii.
De cand a aparut aceasta oportunitate de a cumpara pana si rochiile din mediul online, foarte multe femei decid ca este cea mai buna solutie pentru ele.

Achizitionarea rochiilor din mediul online prezinta numeroase avantaje fapt pentru care femeile din viata noastra nu se dau la o parte din a folosi internetul pentru aceasta. Chiar daca rochiile sunt cumparate de femei sau chiar de barbati pentru a fi oferite sub foarma unor cadouri, piata online de achizitie a acestor produse s-a dezvoltat foarte mult. Varietatea rochiilor pe care le gasim in mediul online dar si timpul alocat cumpararii rochiilor au ridicat foarte puternic aceasta piata.