„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

duminică, 8 aprilie 2012

Despre "bani pe blog"


Poate ati auzit de siteuri care va invata cum sa castigati bani pe blog.Ei bine acum nu imi doresc sa demontez toate acele promisiuni ale unor "vanatori de trafic" ci doar sa trezesc la relitate pe cei care isi fac azi un blog si peste 2-3 luni vor sa scoata bani din asta.
De cate ori am scris pe google ceva legat de "cum sa faci bani pe blog" o gramada de siteuri mi-au aparut cu titluri care mai de care promitatoare .Defapt aproape toate propuneau ca oferta sigura de a face bani pe blog utilizarea "AdSense".Intr-adevar este o metoda sigura de a face bani promovand reclamele pe care cei de la AdSense ti le propun,insa acest lucru este posibil daca ai un trafic mai mare de 1000 de unici dar si daca stii sa plasezi acele reclame.
O alta metoda data ca sigura este acea de a face un prifilshare cu cei de la Emag.Astfel ei iti vor trimite un cont html pe care tu il vei pune pe blog si ei iti vor da un bonus de 100 de ron pentru primii 50 de clienti directionati pe emag.ro de blogul tau prin intermediul acelui cod.Este ok la prima vedere insa defapt smecheria vine atunci cand iti vor spune ca suma minima de retragere a fondurilor este de 350 RON.Pentru a castiga cei 250 Ron diferenta,clientii trimisi prin intermediul blogului tau catre emag.ro trebuie sa faca cumparaturi de vreo 6000 RON pentru ca o mica parte din bonusuri sa ti se atribuie tie.
Sper ca am lamurit putin care este treaba cu aceste doua "metode sigure de a face bani pe blog".Defapt cei care se respecta stiu faptul ca un blog este facut din pasiune si nu din interes financiar.Sanatate la toata lumea pana data viitoare ... .

Pe urmele titanicului


Astazi, 08 Aprilie 2012 va avea loc o premiera a traficului maritim din intreaga lume, intrucat vasul de croaziera Ms Balmoral va pleca astazi din portul din Southampton mergand astfel pe urmele mai celebrului sau stramos,  "Titanic".La bordul vasului vor fi mai bine de 1000 de oameni intr-un vas edilic ce copiaza in detaliu interiorul Titanicului.
Cu trei zile inainte de implinirea a 100 de ani de la ridicarea ancorei Titanicului, acest vas se vrea a fi o reeditare a momentelor petrecute de cei care au calatorit pana aproape de New York in vasul ce si-a gasit un sfarsit tragic in inghetatul ocean ce desparte Europa de America.
Organizatorii acestei curse cu totul speciale se lauda cu o cerere pentru bilete mult mai mare decat s-ar fi asteptat, astazi in croaziera ce va pleca de pe coasta se Sud a Marii Britanii fiind oameni din 29 de state.Chiar si doi romani vor fi in acesta cursa magnifica, este vorba despre omul de afaceri Cornel Tabacaru care impreuna cu sotia sa o vor lua pe urmele lui Jack Dawson si Rose DeWitt Buckter ce au facut atatia oameni sa planga cu povestea lor de iubire.
Pretul pentru acesta calatorie este pe masura, variind intre 4.400 de dolari si 12.600 de parsoana.
Nu putem decat sa le uram o calatorie placuta si sa nu se repete acea intamplare care a facut inconjurul Pamantului in anul 1912.