„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

sâmbătă, 16 iunie 2012

Insucces Rusia !

Tocmai ce s-a mai terminat o etapa de la Campionatul European si nu pot sa nu ma bucur enorm de mult de insuccesul Rusiei. Se site ca am o antipatie teribila domnule pentru acest popor, lucru care ma face sa imi ridic palaria in fata Greciei pentru prestatia din seara aceatsa. Nu pot spune ca imi pare bine de eliminarea tarii gazda, Polonia insa sunt in extaz pentru ratarea calificarii comunistilor din Rusia. Sunt intr-o stare euforica transmisa de acest insucces al sovieticilor, asa cum as fi fost daca in locul Rusiei in aceasta seara se afla Ungaria ...

Bratari

Pentru ca astazi toata lumea incearca sa para trendy flendy si toate alea trebuie sa tinem cont pe langa hainele pe care le luam pe noi si de accesorii. Dupa cum sigur stiti cele mai populare accesorii sunt bratarile, lucru stiut de multi artisti celebri care se afiseaza cu bratari dintre cele mai deosebite.
Modelul bratarilor dar si locurile in care pot fi purtate au evoluat foarte mult dealungul timpului ajungand astazi principalele accesorii in materie de moda. Pentru ca diversitatea acestor accesorii este atat de mare, cei  de la Jewels.ro ne propun o mare varietate de modele dintre cele mai deosebite si atractive. Este de mentionat ca pretul este direct proportional cu modelul pe care vi-l alegeti.