„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

duminică, 22 iulie 2012

Euro in guvernarea USL-ului

Desi imi place sa cred ca sunt deasupra mizeriei care caracterizeaza politica din tara noastra, aseara nu m-am mai simtit astfel ci m-am simtit o mica parte din rugina in care se regaseste politica Romaneasca. Sincer sa fiu m-a cam dat pe spate o postare pe fb a unui prieten in care, fara prea multa ratiune, i-a criticat cu inversunare cariera politica a lui Traian Basescu. Defapt nu criticile la adresa presedintelui suspendat m-au deranjat pentru ca pe romaneste mi se cam rupe de aceste personaj, ci am luat foc atunci cand am fazut ca il prezinta pe Ponta ca fiind acel om politic de care tara noastra avea nevoie pentru a redeveni miezul din dodoasca Europei.
Nu pot sa concep cum un student care se lauda cu atatea examene grele poate sa fie atat de batut in cap incat sa mi-l prezinte mie pe acest "doctorant" ca fiind solutia pentru scoaterea din criza a Romaniei. Daca stam sa ne gandim putin vom constata ca nu in timpul guvernarii PDL-ului a crescut euro cu 0.1878 in 82 de zile ci in guvernarea USL-ului, lucru care a adus disperarea in sutele de mii de romani care au credite in euro.