„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

luni, 2 iulie 2012

Cele mai tari reclame


cartuse-imprimante

Traim intr-o perioada in care lumea deja nu se mai ingrijeste de scrisul la mana intrucat timpul si migala acordata in cazul scrierii paginilor au facut ca locul acestora sa fie luat de catre produsele de imprimanta. Acesta este scrisul viitorului intrucat secolul 21 se pare ca nu ne mai pune la dispozitie timp si pentru "scrisul de mana", lucru remarcat si admis de foarte multi oameni.
Este foarte important ca in tehno-redactarea paginilor sa fie folosite produse de cea mai buna calitate intrucat
produsele de o calitate nesatisfacatoare ca urmare a preturilor foarte accesibile nu sunt tocmai o alternativa de recomandat. 
Firmele care se ocupa cu producerea acestor produse de imprimanta sunt foarte multe tocmai pentru ca numarul tot mai mare de oameni care utilizeaza aceasta metoda moderna de scriere este din ce in ce mai mare. Produse dintre cele mai diverse ale firmelor cele mai cunoscute din domeniu le puteti gasi pe site-ul
www.cartuse-imprimante.net. Tot in cadrul acestui site gasiti si preturile acestor produse atasate imaginilor care va fac o idee exacta legata de tipurile de produse. Este de mentionat ca site-ul pe care mai sus l-am scris, ofera transport gratuit in situatia in care decideti sa cumparati de la ei.
Sincer sa fiu eu cred ca metoda de a cumpara produse de orice fel de pe internet este foarte buna intrucat comisioanele oprite de comercianti nu se mai regasesc in pret si mai mult decat atat puteti plati si cu cardul.
Popularitatea acestui site este data pe langa raportul foarte in regula dintre cost si calitate si de varietatea ofertelor puse la dispozitie. Este locul cel mai bun de a achizitiona produsele pe acest profil. Va recomand aceatsa metoda de achizitie a produselor de imprimanta intrucat sunt sigur ca veti multumiti de alegerea facuta in situatia in care veti face cumparaturi de la ei .

Despre scandalul dintre proful de religie si elava

Tocmai ce s-a mai linistit lumea cu acel scandal monstru intre eleva de la liceul din Bucuresti, care in urma acestui scandal mizerabil nu face nici pe departe cinste marelui George Enescu, lucru care imi permite in aceste momente de acalmie sa imi spun parerea despre tot ceea ce s-a aratat la televizor.
Poate ati fost la fel de idioti ca si mine si ati urmarit acest "serial" la Acces Direct, Drept la tinta sau Cancan Tv asa ca stiti in mare cam despre ce este vorba. Daca ati fost ceva mai ocupati va spun ca o eleva de la renumitul liceu George Enescu si-a acuzat profesorul de religie de viol. Acest presupus viol s-ar fi petrecut intr-un apartamanet al uneia dintre amantele profesorului respectiv care era si casatorit dealtfel.
Aceasta Daiana, care cel putin pentru mine este o prastie de fata, spune ca a urcat in apartamentul in care "si-a pierdut virginitatea" intrucat credea ca odata intrata in acel apartament cu un profesor de 32 de ani el nu va sari pe ea sa ii rupa pizda ci doar vor vorbi. In fine dupa ce a tras-o prima oara se pare ca fetei a inceput sa ii placa intrucat timp de aproape un an de zile a continuat sa intretina raporturi sexuale cu proful chiar si in padure la Baneasa pe capota masinii dupa cum ea spune .
Ceea ce mi se pare mie aproape la fel de ciudat ca si faptul ca a urcat in acel apartament ca o natafleata este ca in timpul unei emisiuni in direct un coleg de-al ei a intrat in convorbire directa si a spus ca la o petrecere la care au fost amandoi el ar fi vazut-o pe ea facandu-i sex oral unui prieten comun. Inafara de aceste acuzatii se pare ca Daiana, conform spuselor fostului ei prieten, si-ar fi inceput viata sexuala cu el si nu cu profesorul de religie lucru care dezminte intr-o oarecare masura acuzatiile ei.
Eu persomal cred ca Daiana nu a fost violata ci si-ar rupt gogoasa cu profesorul de buna voie in tot acest timp. Sunt sigur ca raporturile sexuale intre cei doi au avut loc intrucat in minutele in care m-am uitat la acest caz sfasietor am vazut-o foarte dornica de sex si de dejavu-ul legat de sex. O vad ca pe o fata dornica sa incerce mai ales pentru ca nu a fost pazita de parintii ei in copilarie si astfel a ajuns din surse media sa cunoasca foarte bine de la o varsta frageda multe lucruri legate de sex. Acest lucru imi este alimentat de mica povestioara pe care tanara i-ar fi spus-o profesorului cum ca impreuna cu o prietena de 13 ani au ajuns la orgasm dupa ce s-au jucat putin acolo jos.