„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

sâmbătă, 25 februarie 2012

SOUND OF NIGHT with dj Troti'x


Un moment destul de stupid,amuzant si ciudat s-a intamplat atunci cand mergand la facultate cu un coleg,plictisiti maxim de lungul drum el mi-a spus ceva de genul : " Stii ca mixez de cativa ani si de ceva timp am o emisiune la un post de radio online ? " .Va dati seama ca mi-a cazut fata si nu mi-am dat seama de ce el mi-a spus lucrul asta dupa atata timp si mi-a demonstrat ca nu stiu mai nimic despre prietenii mei.Ei bine este vorba despre Cristian Boghiu, un dj apreciat de un numar din ce in ce mai mare de oameni din intreaga tara,care usor usor se face remarcat prin mixurile antrenante pe care le promoveaza la  http://www.enjoyradio.ro in fiecare sambata seara intre orele 22-23 in cadrul emisiunii SOUND OF NIGHT with dj Troti'x.
Va dati seama ca fiind prietenul lui mi-a dat toate seturile pe care le-a facut pana in momentul de fata,practic mi-a dat toate emisiunile la care a fost invitat de Petrica,adminul radioului sa participe cu mixurile sale, si pot sa spun ca ascultandu-le m-am simtit cu adevarat in club datorita energiei pe care o emana.Deasemenea melodiile sunt atent alese si asta este o mare calitate a unui dj,mai ales pentru ca emisiunea este atent pusa intr-un moment in care lumea se pregateste de o noua noapte de clubbing,in fiecare sambata seara intre orele 22-23.
Va recomand sa-mi urmati exemplul si sa urmatiri indeaproape cariera lui Cristi pregatindu-va de lungile nopti de clubbing alaturi de el pentru a intra mai usor in febra partyului nebun la care va ganditi de la inceputul saptamanii.
  .

In 2050 am putea ajunge cu liftul in spatiu

 foto: ziare.com
Intr-o perioada in care in Romania exsista destul de multe locuinte in care apa potabila,gazul si chiar energia electrica nu a ajuns,japonezii se gandesc sa faca un lift care sa propulseze oamenii in spatiu.Confort agentiei internationale de presa,japonezii vor tine in luna noiembrie a acestui an o conferinta de presa in care vor dezvalui mai multe detalii cu privire la acest proiect SF.
Ceea ce se stie pana acum este ca distanta la care oamenii vor putea ajunge prin intermediul acestui lift,desprins parca din Star Treck va fi de 36.000 de kilometri deasupra Pamantului.
Costurile acestui proiect de ridica la o suma infricosatoare,5 miliarde de euro,bani care vor fi rapid acoperiti in eventualitatea in care proiectul va fi declarat o reusita.In viziunea celor care participa la realizarea  liftului,acesta nu va fi folosit doar in scopuri turistice ci ca fi folosit si la indepartarea rezidurilor nucleare aruncate in spatiu.
Lungime toatala a cablurilor care vor fi actionate de statia spatiala ce se va afla in spatiu si care le va trage pe acestea,vor avea o lungime de 36.000 kilometri si vor fi facute dintr-un material numit nanobot de carbon ce se prevede ca fiind de 180 de ori mai puternic decat otelul si de 4 ori mai rezistent decat orice alt material existent in prezent.Liftul va putea transporta cel mult 30 de oameni in acelasi timp,cu o viteza de aproximativ 200 kilometri/ora urmand ca in 7 zile sa ajunga la destinatie.
Din nou ma simt umilit ca sunt roman vazand aceste scopuri ale japonezilor.Intr-o perioada in care Romania ofera un salariu minim pe economie de aproape 200 de euro pe luna,ei se gandesc la aceste realizari desprinse din filmele fantastice ... .