„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Scapati de acnee cu doua metode folosite in casa


Acneea este o boala foarte raspandita in randul adolescentilor si nu numai.In timpul adolescentei baietii sunt in general afectati de aceasta boala,ea tinzand sa se vindece dupa varsta de 25 de ani moment in care femeile sunt mai predispuse .Defapt in randul adolescentilor acneea este intanlita in special datorita unor schimbari hormonale pe care nimeni nu le poate opri.Insa ce poate omul sa faca?ei bine de foarte  putin timp o echipa de cercetatori de la universitatea din San Diego,California a creat un vaccin ce stopeaza aceasta manifestare mai putin placuta a pielii in special datorita glandelor sebacee care secreta o serie de substante chimice daunatoare.

Exista foarte multe remedii in zilele noastre impotriva acneei insa ele dau rezultate de la om la om si poate rezultatele sunt permante poate nu insa dupa ce vaccinul va fi distribuit in toata lumea acneea nu va mai reprezenta un motiv de ingrijorare atat de mare.
Pentru ca acneea sa fie tinuta in limitele aproapiate ale normalului este necesara o spalare de cel putin doua ori pe zi cu un sapun ce nu irita pielea (Dove este recomandat) si folosirea unor creme exfoliante si masti care de asemenea sa nu afecteze tenul.Mare grija la aceste produse deoarece trebuie folosite doar produsele cu o granulatie foarte mica.
Exista si cateva mituri legate de acnee care insa nu merita foarte multa atentie insa eu voi insista pe ele,probabil ati auzit ca punctele negre de la nivelul tenului sunt ca urmare a igienei mai putin corespunzatoare, ei bine sunt niste lucruri spuse de un cretin care nu are nici un punct comun cu dermatologia,cretin care probabil a mai spus si ca acneea este legata de dieta sau ca este legata de stres.Sunt niste aberatii,nu plecati urechea la aceste prostii pentru ca veti avea doar de suferit.
Potrivit uneor statistici 8 din 10 adolescenti sufera de acnee si anual piata medicamentelor de profil ajunge la incasari de peste 2,2 miliarde de euro in intreaga lume.
In cele ce urmeaza va voi prezenta doua remedii foarte bune pentru inlaturarea acneeei.
1. Un remediu foarte bun pe care il puteti produce in casa este acesta: se prepara o pasta dintr-un amestec de praf de scortisoara si miere. Aceasta se aplica pe acnee seara, inainte de culcare, si se indeparteaza dimineata cu apa calda. Dupa cel mult 2 saptamani tenul vostru va fi vindecat de infectia cauzata de excesul de sebum.
2. O alta metoda pe care o puteti prepara deasemenea acasa este aceasta: extrageti sucul de la o lamaie si amestecati-l cu o cantitate egala de apa de trandafiri. Aplicati acest amestec pe fata si lasati-l pentru aproximativ o jumatate de ora. Dupa aceea spalati-va tenul cu apa calda si dupa maxim 15 zile de la aplicarea regulata a acestui tratament veti observa efectele favorabile pe care le-a avut asupra tenului  dumneavoastra.
Am mai incheiat un articol cu bine zic eu si nu pot decat sa va spun ca aceste sfaturi ca toate de pe blogul meu care vizeaza probleme legate de medicina nu va impiedica sa consultati un medic ci din potriva va recomand acest lucru.Sa auzim numai de bine ...;)