„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

joi, 10 noiembrie 2011

Austin Mahone,varianta imbunatatita a lui Justin Bieber ?




Probabil ati auzit despre un alt junior al muzicii pop care face furori in special printre fetele din SUA.Ei bine este vorba despre Austin Mahone un tanar de doar 15 ani care a reusit in foarte scurt timp sa adune milioane de vizualizari pe youtube cu unele videoclipuri facute chiar de el in momentele in care il imita cu un real succes pe mult mai cunoscutul Justin Biber.Dupa parerea a foarte multi artisti de marca aceast tanar cu un impresar si un profesor de canto ar reusi chiar sa isi depaseasca idolul pe care il imita atat de bine.

Dupa parerea mea nu ar fi o nebunie din partea lui Austin Mahone daca ar emite pretentii ca in cativa ani sa aiba acelasi numar de fani ca ai lui Biber, in special pentru ca la el este oarecum stearsa imaginea acelui copilas plin de figuri care in urma cu ceva timp i-a interzis partenerei sale de scena sa poarte tocuri pentru ca era mai inalta decat el(poate nu stiati dar asa s-a intamplat inaintea unui concert pe care Justin Bieber l-a sustinut alaturi de Selena Gomez).
Conform unui fun club pe care pe care il are tanarul artist in SUA tinerele sunt la fel de innebunite de Austin ca de Biber insa diferenta este facuta in randul fanilor ce aparttin sexului masculin deoarece acestia il considera pe Austin mai masculin decat pe mult mai celebrul sau idol.




Nu stiu insa in cat timp va reusi Austin sa adupe peste 1,5 Miliarde de vizualizari pe youtube,sau cand va vinde aproape 3,5 mil. de albume in mai putin de jumatate de an .
Ce-i drept cu foarte multa munca si daruire Austin Mahone va ajunge sa il depaseasca pe Justin Bieber insa ca sa vedeti diferenta dintre cei doi va propun un alt clip in care Bieber canta melodia Mistletoe,melodie pe care o canta si tanara speranta a muzicii din SUA Austin Mahone putin mai sus.