„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

vineri, 4 noiembrie 2011

Misterele Atlantidei...



Cele mai vechi scrieri care fac referire la Atlantida ii apartin lui Platon.Acesta credea cu desavarsire in existenta acestui continent si pe baza unor hieroglife antice descrie fostul continent ca fiind unul foarte mare, cu o aramata uimitoare ce avea posibilitatea sa cucereasca Asia si Africa fara prea mari batai de cap.
Un adept al lui Platon descrie un moment foarte important pentru omenire si anume intr-o zi un preot in urma unei vizite in Egipt ii spune lui Solomon ca Atlantida era situata in partea vestica a Africii si in urma unei batalii frenetice cu atenienii au fost invinsi.Dupa acest moment o catastrofa naturala sterge de pe fata pamantului misteriosul continent pentru totdeauna,acest moment se presupune ca avand loc in urma cu 11.500 de ani.
Conform altor teorii pamantul ar fi fost impartit intre zei iar acest teritoriu i s-ar fi cuvenit lui Poseidon care se indragosteste de o locuitoare a acestor locuri cu care va avea 10 copii.Cel mai mare dintre copii va fi regele Atlantidei si tot el va da numele acestei asezari omenesti.
Se spune ca armata Atlantidei era fabuloasa ea putand trimite intr-o lupta 1200 de care de razboi si 1000 de nave de lupta devenind astfel una dintre cele mai de temut puteri militare ale acelei vremi avand o populatie de circa 5-6 milioane de locuitori.



Desi in urma cu foarte putin timp un inginer se presupune ca a descoperit aceasta aseazare cu ajutorul unui satelit Google ca fiind localizata la 6 km de coasta de Vest a Marocului,multe scrieri ne detaseaza de aceste dovezi ale inginerului american cu contraargumente care aduc Atlantida mult mai aproape de tara noastra.Se presupune ca pe locul Marii Negre se desfasura Atlantida si Insula Serpilor este chiar o ramasita a acelui puternic continent.
Referitor la disparitia misterioasa se presupune ca aceasta a fost posibila printr-o serie de cutremure ce au destabilizat continunetul trimitandu-l pe fundul apelor sau chiar un asteroid ar fi dus la disparitia Atlantidei.
O fi adevart sau nu acum ramane la latitudinea fiecaruia dintre noi sa sa credem sau sa blamam aceste teorii,insa cert este ca orice nascocire pleaca de la un sambure de adevar.

c1062584



Rihana a ajuns la spital

De curand celebra cantareata Rihana a ajus la spital datorita unei banale raceli contactate de aritsta in lungul turneu care a inceput inca din luna iunie.Aceasta urma sa sustina un concert zilele acestea in Suedia,mai precis in Malmo insa datoritata acestei spitalizari cantareata a fost nevoita sa isi anuleze concertul pe care trebuia sa il sustina in al treilea oras din punct de vedere economic al Suediei.Rihana si-a cerut scuze intr-un comunicat de presa tuturor celor care urmau sa ii fie oaspeti la acel concert mai mult decat atat pentru ca fanii sai sa nu puna la indoiala aceste informatii pe contul de Twitter al artistei aceasta a postat si o fotografie sugestiva in care mana stanga ii este perforata de o branula.


"Imi pare rau si imi cer scuze tuturor care au venit la concertul din Malmo, Suedia. Abia asteptam sa cant pentru voi toti. Ne-am fi simtit foarte bine... mult mai bine decat sa fii racit la pat, ugh! Imi pare tare rau ca nu am putut sa fiu acolo."
Acestea fiind spuse in cel mai scurt timp Rihana va concerta din nou cu conditia ca aceasta sa asculte sfatul medicilor si so o lase mai moale cu munca,petrecerile si evident alcoolul.