„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

duminică, 15 iulie 2012

Supercupa Romaniei Dinamo-CFR Cluj 2012


Aproape de o PREMIERA MONDIALA la Supercupa! Faza care nu a mai avut loc in fotbal! VIDEO pe www.sport.ro

Situatia politicii romanesti

Vad din ce in ce mai des stiri in care imi sunt transmise mizerii legate de cariera politica a presedintelui suspendat Traian Basescu. Sincer sa fiu ma simt aiurea cand vad fel de fel de idioti si pupincuristi ai USL-ului  care ies in fata presei si arunca in noi cu multe date care ne fac sa ne gandim ca Traian Basescu i-a luat locul lui Ion Iliescu in topul "cancerului politicii romanesti".
Astept cu nerabdare acel referendum din 29 iulie in care mai mult ca sigur, ca urmare a neincrederii oamenilor in PDL, Traian Basescu va fi demis si mai mult decat atat astept viitorul in care tara noastra va fi condusa de liderii USL. Astept sa vad cum un galbejit al carui nume nu face cinstre maresalului Antonescu va fi presedinte ales in Romania sconducand tara in parteneriat cu acel "doctorant si masterant" care in prezent este prim-ministru.
Cred ca este prea tarziu ca Traian Basescu sa mai faca ceva pentru a reveni la palatul Cotroceni, intrucat acele masuri de austeritate care au fost luate de majoritatea tarilor Uniunii Europene i-au facut pe oameni sail urasca si sa il dispretuiasca la maxim.
Sunt sigur ca sunb comanda " galbejitului si a masterantului" Romania va ajunge de rasul intregii Europe, lucru care deja a inceput intrucat un ziar spaniol saptamana aceasta a scris pe prima pagina un titlu sugestiv care se refera la activitatea actualului prim-ministru : " Romania oaia neagra a Romaniei" .