„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

marți, 31 iulie 2012

Jocuri online

In urma cu ceva timp un nepot al dragii mele verisoare a venit la mine pentru a sta cateva ore pana cand maicasa va putea sa il ia. Cum probabil toata lumea stie nu prea am rabdare sa stau cu copii de 3-4 ani tocmai pentru ca este deja cunoscuta energia uneori suparatoare de care cei mici dau dovada in fiecare zi. Am inceput eu sa ma joc cu el si toate cele pana cand am inceput sa ma uit pe pereti in speranta ca timpul va trece mai repede si acest timp in care trebuie sa stau "legat" de cel mic se va scurge. Cum timpul nu tinea cu mine mi-a venit in minte sa il pun la pc si sa il las acolo cateva ore in timp ce eu urma sa ma relaxez si sa ma bucur de linistea care atarna acum in camera. Imediat am scris pe google "jocuri copii" si o gramada de site-uri dintre cele mai complicte pline cu jocuri care nu puteau fi jucate de copii de 3-4 ani m-au lovit direct in fata. Preseverent cum sunt nu m-am lasat si am continuat sa caut pana cand intr-un final am dat peste http://www.jocuri.biz/. Dupa parerea mea acest site este bine de stiut ca detine numeroase jocuri dintre cele mai usoare, ideale pentru a fi jucate de catre cei mici, dar deasemenea are si jocuri nu tocmai simple pentru ca in criza de plictiseala sa poata fi jucate chiar de cei mari si foarte mari. Eu cred ca multitudinea jocurilor face diferenta dintre un simplu site de profil si un site adevarat asa cum este cel despre care eu vorbesc.
Dupa ce micul meu nepot a plecat de la mine nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca ma simt atras de unele jocuri de pe site-ul respectiv, intrucat nivelul de dificultate era la cotele la care imi starnea un interes fantastic.
Recomand acest site tuturor celor care vor sa isi piarda timpul, de la copii de cativa anisori la oameni in toata firea.