„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

vineri, 13 iulie 2012

Bani pe net

Mi-am propus sa scriu acest articol nu pentru ca as vrea sa pozez intr-un bun samaritean care face fapte bune pentru sinistrati ci pentru ca vreau sa fac bani. Este foarte simplu.
Poate ati auzit ca cei de la NeoBux platesc foarte multi bani anual celor destepti care pe langa acele clikuri de nimic care le aduce praful de pe toba merg mai departe in dorinta de a castiga bani. Este foarte adevarat ca se pot castiga foarte multi bani cu NeoBux insa pe langa acele clikuri idioate pe care trebuie sa le dati trebuie sa aduceti noi utilizatori de NeoBux  care sa se inregistreze pe numele vostru. Practic acei bani despre care v-am vorbit mai sus pot fi ai vostri intr-un numar destul de mare doar daca aduceti afiliati pentru NeoBux. De aceea va spun ca pentru a va face un cont de afiliat cu NeoBux si pentru a demara procesul de castigare a banilor cu o investitie egala cu 0 si cu o munca inexistenta trebuie sa dati clik aici, register dupa care dati clik pe acele reclame putin importante si folositi-va de linkul pe care ei vi-l pun la dispozitie pentru a aduce afiliati pe contul vostru. Succes !