„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

vineri, 4 ianuarie 2013

Moartea lui Sergiu Nicolaescu


Sincere regrete referitoare la moartea celui mai valoros regizor din istoria Romaniei.
Dupa cum stiti ieri a murit marele Sergiu Nicolaescu, la spitalul Elias din Capitala, in urma unor complicatii cardiace. In urma unor resuscitari agresive ale medicilor, se pare ca inima marelui cinefilm nu a mai rezistat, cedand cu regretul neintemeierii unei familii.
Regizorul a lasat in urma o sotie care i-a stat alaturi 15 ani, 60 de filme facute in 45 de ani dar si o avere ce consta in 400.000 de euro si 3 locuinte.
Deja ne-am obisnuiot ca in ultimii ani marii actori ai Romaniei sa ne paraseasca rand pe rand, dupa Gheorghe Dinica, au urmat Serban Ionescu si acum "marele regizor".
Chiar daca stiu faptul ca ale mele condoleante valoreaza prea putin comparativ cu numele marcante ale lumii care vor transmite familiei aceste lucruri, transmit si eu intr-un glas cu multimea de personalitati si oameni de rand care o va face "sincere condoaleante".