„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

sâmbătă, 17 martie 2012

Andrei Leonte nu si-a primit premiul de la X-Factor

Se pare ca dupa ce au trecut cateva luni de la terminarea show-lui X-Factor,marele castigator Andrei Leonte nici acum nu si-a ridicat premiul ca urmare a unei declaratii date de acesta pe propria raspundere cum ca nu are deja semnat un contract cu vreo casa de productie activa.Se pare ca cei de la Antena 1 il suspecteaza pe marele castigator cum ca acesta nu a respectat acea declaratie,fapt ce i-a facut pe cei de la Antena 1 sa intarzaie achitarea premiului pana la finalizarea anchetei.
Mihai Morar spune ca desi tine legatura cu Andrei,acest caz nu a facut in nici un moment subiectul discutiei lor si astfel el nu stie nimic legat de acest lucru.
Sa speram ca lucrurile se vor rezolva de la sine si in cel mai scurt timp castigatorul de drept de la X-Factor isi va primi suma de bani pe care trebuie sa o incaseze.

Cel mai vesel om de pe Pamant

Stiu ca ceea ce urmeaza sa vedeti ar fi fost mai degraba potrivit pentru bunul meu prieten Skills deoarece el isi propune sa va inveseleasca de fiecare data insa nu am putut sa nu pun pe blog imediat acest caz oarecum socant si vesel in acelasi timp .Ei bine este vorba despre un batranel care in urma unei operatii pe sold din urma cu doi ani nu se poate opri din ras.La prima vedere am crezut ca este vreun Gigi Becali care a ras la un moemnt dat 6 minute intr-o transmisiune directa insa m-am inselat.

 

Obsedatul din Focsani

In urma cu ceva timp am cunoscut in realitate un obsedat.Stiu ca suna cam ciudat pentru inceperea unui articol sau ceva insa pe pielea mea am aflat cum reactioneza un obsedat si ceea ce este dispus sa faca pentru a nu fi parasit de persoana care face obiectul obesesiei lui.Este vorba despre un personaj din Focsani care de un an si jumate santajeaza cu niste poze mai mult sau mai putin incriminatorii o minora in varsta de 17 ani.Dupa cum stim santajul este ilegal,insa atunci cand la dosar mai adaugam si injurii la adresa acelei fete si a familiei ei,sau daca mai punem si amenintarile cu moartea sau bataile puternice putem construi un dosar complet care il poate trimite destul timp la "paradisul bulangiilor".
Cum se manifesta defapt aceasta obsesie a focsaneanului? Pai in primul rand este de precizat ca in momentul in care acea fata nu ii raspunde la telefon imediat si-o imagineaza cu altul si ii trimite mesaje de amenintare in care ii spune ca ii va trimite tatului ei acele poze.
De un an si jumatate viata sociala a acelei fete a disparut ca urmare a crizelor pe care acel obsedat le face.Odata a tinut-o la telefon de la 9 seara pana la 7 dimineata doar pentru a fi sigur ca nu este cu altul in casa iar dupa 3 ore,adica la 10,a sunat-o si din nou a tinut-o la telefon pana la 4 dupa-amiaza.
De multe ori m-am intrebat de ce tatal acelei fete nu se duce la politie,si imediat am primit raspunsul.Nu face asta pentru ca el nici nu stie cine este acel bolnav mintal, deoarece fata in cauza de teama ca obsedatul sa nu ii trimita tatalui ei acele poze nu ii spune cine este se lasa calcata in picioare incontinuare.
Eu personal nu vad o alta cale de iesire din aceasta incurcatura decat cu ajutorul organelor de politie,si sper ca in cel mai scurt timp fata respectiva sa apeleze la aceasta singura cale de liberare.
Tin din toata inima sa avertizez fetele ca in lume mai exista si astfel de "oameni" si sa fie cu maxima bagare de seama atunci cand se indragostesc de "persoana potrivita."