„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

joi, 14 iunie 2012

Imagini cu casa lui Osama Bin Laden


Imagini incredibile din casa in care liderul al qaeda Osama Bin Landen a fost uncis de catre divizia 51 a armatei Statelor Unite ale Americii au iesit la iveala. Va prezint acest clip in care se vede clar locul in care Bin Laden a fost ucis in primavara anului trecut, aceasta dovada nu poate fi contestata intrucat petele de sange ale fostului lider al qaeda sunt vizibile pe podeaua camerei in careatreia terorstul.

Cazare Costinesti


Suntem deja la mijlocul lunii iunie si dupa cum era de asteptat toata lumea lasa deoparte petrecerile in cluburile transformate in sauna de temperaturile ce deparesc 30 de grade Celsius si se muta pe litoral. Pare ca toata tara s-a mutat la mare si indeosebi la Costinesti, acolo unde tinerii fac atmosfera de sarbatoare in sezonul cald.
In Costinesti gasim numeroase cluburi, terase dar si concursuri menite sa atraga turistii din Romania si nu numai. Probabil ati auzit ca statiunea Costinesti este una din cele mai vizitate din tara noastra, lucru care s-a realizat ca urmare a conditiilor minunate de care turistii au parte aici. Exista numeroase modalitati de distractie la Costinesti, acest lucru fiind remarcat de toti cei care au fost macar odata acolo.
Pentru o statiune de nivelul Costinestiului conditiile in ceea ce priveste cazarea sunt la nivel european intrucat concurenta foarte mare care exista intre hotelurile, pensiunile si vilele din statiune au creat numeroase locuri de cazare de cel mai inalt nivel. Pentru ca exista o varietate atat de mare in ceea ce priveste cazarea, cei de la CazareCostinesti.org isi propun sa inlature cu mult oboseala si timpul pierdut alocate gasirii unui loc de cazare in "intineritul Costinesti". Este de mentionat ca in cadrul acestui site gasiti pe langa informatii cu privire la conditiile de cazare, lucru foarte important, si poze cu vilele, pensiunile dar si hotelurile si pe langa acestea gasiti date de contact ale celor care se ocupa de administrarea incintelor de cazare.
 Daca tinem cont de faptul ca un singur hotel dispune de 350 de camere de dormit suntem indreptatiti sa spunem ca oportunitatile de cazare ajung la cateva mii Puteti gasi in Costinesti locuri de cazare la doar cativa metri de plaja, lucru care este minunat daca tinem cont ca este vorba de "intineritul Costinesti".

Invitatii de nunta

Cu totii stim ca cea mai fericita zi din viata unei persoane (pana in ziua cand i se naste primul copil) este cea in care acea persoana se casatoreste. Evident acesta este un moment pe care nimeni nu o sa il uite vreodata intrucat este ziua in care oamenii urmeaza cursul firesc al vietii si incep un nou drum in viata. Deoarece ceremonia in sine este atat de importanta pentru fiecare persoana persoana in parte, este necesara o pregatire atenta a tuturor detaliilor care tin de organizare. Nimic nu trebuie scapat din vedere si cu atat mai putin invitatiile de nunta care reprezinta modul oficial si foarte elegant de a face cunoscut fericitul eveniment care va urma sa aiba loc.
Invitatiile de nunta sunt foarte importante si necesita multe discutii intre cei doi soti care se ocupa de acest aspect, drept pentru care cei de la http://www.e-invitatiinunta.ro rezolva intr-un mod foarte lejer pentru cei in cauza aceste aspecte foarte importante ale ceremoniei . In cadrul acestui site puteti gasi foarte multe modele de invitatii de nunta la preturi foarte mici. Este un mod mai mult decat placut de a alege tipul de invitatie la nunta voastra intrucat acest lucru poate fi facut ca urmare a existentei acestui site din fata calculatorului.
In cadrul siteului www.e-invitatiinunta.ro/ aveti la dispozitie un numar foarte mare de invitatii de nunta pe care le pueti accesa cu un singur click. Este o metoda foarte usoara de a achizitiona invitatiile de nunta si mai mult decat atat sunteti scutiti de drumurile pe care in mod normal le-ati face pana la magazinul care se ocupa de ele.
Accesand site-ul E-InvitatiiNunta.ro pueti personaliza tipul de invitatie pe care vi l-ati ales intrucat aveti posibilitatea de a alege textul care ii va intampina pe cei ce vor primi invitatiile. Puteti sa alegeti dintr-o varietate foarte mare de texte, lucru care este extrem de important atunci cand vine vorba de invitatiile de nunta atat de importante in cadrul ceremoniei de vis la care ati visat.