„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

vineri, 22 iunie 2012

Nastase si Vantu la inchisoare

Dupa cum sigur stiti Adrian Nastase a fost condamnat alaturi de S. O . Vantu la doi ani respectiv un an de inchisoare cu executare in urma unor procese care au fost baicotate in nenumarate randuri de avocatii celor doi. Sincer sa fiu atunci cand am auzit ca Nastase a dorit sa se sinucida nu mi-a parut tocmai bine pentru ca aceste lucru l-ar fi scutit de pedeapsa din aceasta lume. Sigur ca daca s-ar fisinucis ar fi fost mult mai pedepsit dincolo insa din toata inima imi doresc sa il vad la puscarie pe acest bugetar care lunar oferea sute de mii de euro pentru a asigura inrtetinerea tuturor imobilelor sale. Imi pare foarte bine ca acum va sta 2 ani dupa gratii chiar daca aste este o pedeapsa mult diminuata comaparativ cu ceea ce merita el . Sper in cativa ani toti cei care si-au batut joc de aceatsa tara sa fie in situatia lui Adrian Nastase si a lui Sorin Ovidiu Vantu,.

Pandantive

Atunci cand vine vorba despre cadoul pe care fiecare persoana vrea sa il faca unei persoane dragi, multe asemenea ganduri se opresc la pandantive. Motivul pentru care din ce in ce mai multi oameni aleg sa faca cadou aceste accesorii elegante sunt foarte multe insa unul dintre ele il reprezinta varietatea modelelor dintre cele mai deosebite si mai atragatoare.
In cazul in care alegeti sa faceti un cadou cuiva drag sau chiar voua insiva, eu va recomand niste bijuterii din argint intrucat varietatea modelelor va va face sa nu dati gres in alegerea pe care o sa o faceti. Este clar ca obiectele frumoase adunate intr-un singur loc nu pot duce decat la lucruri bune in favoarea celor care sunt pusi in situatia de a alege .

Utilaje de constructii

Alaturi de agricultura, constructiile raman ramura economiei care nu o sa moara indiferent de situatia economica a fiecarei tari in parte, lucru de care suntem cu totii constienti. Pentru ca fiecare dintre noi are nevoie de o casa, infrastructura si de diverse rezultate ale constructiilor care ne fac viata mai usoara in aceste timpuri, constructiile nu se vor termina vreodata si nici scaderi ale comenzilor in viitorul apropiat nu intrevad.
Site-ul utilaje de constructii va pune la dispozitie o gama larga de utilaje pe care le puteti utiliza in construirea diferitelor obiective. In cadrul acestui site vorbim despre o piata a utilajelor de constructii, piata care este din ce in ce mai larga ca urmare a cererii tot mai mari de constructii.
Pe siteul pe care tocmai vi l-am adus in discutie va puteti informa cu privire la preturile diverselor utileje pe care le doriti. Deasemenea va puteti informa despre conditiile de functionare ale lor si mai mult decat atat puteti contacta persoana dispusa sa vanda utilajul respectiv. Este un loc minunat al  cererii si ofertei, loc in care fiecare dintre cei ce isi stabilesc un obiectiv la inceputul accesarii site-ului respectiv isi poate indeplini scopul.
Este binecunoscut faptul ca fiecare dintre noi isi doreste achizitionarea unor lucruri la preturi convenabile care sa fie si de buna calitate. Sincer sa fiu acest site despre care vorbim va pune la dispozitie o gama larga de utilaje folosite in constructii si chiar la preturi convenabile care sa nu va lase nepasatori in momentul in care il vedeti. Sunt foarte multe oferte de utilaje ale caror preturi, asa cum este si normal, variaza in functie de calitate insa acest lucru nu depaseste preturile normale pentru acele bunuri ci dimpotriva.
Eu recomand acest site tuturor celor care doresc sa isi achizitioneze  un utilaj de constructii de calitate superioara la un pret mai mult decat convenabil.

RCA in mediul online

In aceste vremuri agitate in care traim un lucru foarte important al linistii noastre de zi cu zi il reprezinta asigurarea bunurilor materiale pe care cu mult efort le-am dobandit. Intrucat diversele evenimente neplacute care ar putea sa ne provoace daune insemnate din punct de vedere financiar cresc pe zi ce trece, este foarte important sa ne asiguram bunurule indiferent ca vorbim despre casa sau despre masina.
Asigurarile desi sunt parte a linistii noastre din pacate inca mai sunt privite cu neincredere de unii oameni care merg pe ideea ca lor nimic rau nu li se poate intampla, teorie total falsa care s-a dovedit in majoritatea cazurilor a fi drumul catre dezastru.
Sincer sa fiu am cautat destul de mult un site online care sa imi furnizeze informatii cu privire la costurile la rca si am dat dupa multe cautari peste www.rcaobligatoriu.ro, un site care in timp real calculeaza suma de bani pe care trebuie sa o platiti pentru asigurari.
Este foarte importanta linistea pentru sanatatea fiecaruia dintre noi, liniste pa care o puteti avea in cazul in care va faceti o asigurare care sa va permita sa dormiti linistiti cu capul pe perna.
In cazul achizitionarii rca-ului din mediul online cu siguranta sunteti constienti de timpul economisit pe la usile celor care se ocupa cu aceste lucruri. Sa nu mai vorbim de drumurile care de multe ori nu sunt tocmai putine, la un capat veti trage linie si veti constata beneficiile achizitionarii rca-ului din mediul online.
Cu totii stim celebra expresie " the time is meney ", expresie dupa care americanii  se ghideaza in viata si dupa care ar trebui si noi sa ne indreptam. In secolul 21 nu ne mai permitem sa mai stam la cozi interminabile si ar trebui sa ne indepartam de aceste ideologii primitive prin platile in mediul online mai ales in cazul rca-ului.