„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

joi, 24 mai 2012

Bonetti, antrenor slab pentru patroni saraci...


Chiar daca sunt dinamovist de cand ma stiu, consider alegerea lui Bonetti la carma echipei din Stefan cel Mare o prostie facuta de cei din conducerea clubului. Defapt cred ca suntem deacord ca alegerea italianului este facuta pe fondul unor economii financiare deoarece un antrenor adevarat are pretentii salariale pe care dinamo, o echipa aproape terminata din punct de vedere financiar ca urmare a averilor din ce in ce mai mici a celor care sustin achipa, nu le poate asigura.
Probabil stiti ca Bonetti a mai fost la dinamo acum cativa ani dar nu cred ca stiti s-a mai petrecut in cariara lui de antrenor dupa prima perioada petrecuta la "echipa din groapa". Ei bine, fost antrenor in liga a treia italiana de unde, ca urmare a rezultatelor nesatisfacatoare, a fost demis el antrenand apoi o scurta perioada de timp in Africa.
Nu stiu de ce ar spera la mai bine suporterii dinamovisti din moment ce antrenor este o non-valoare care isi acuza jucatorii de blat. Bonetti, din punctul meu de vedere, este un nimeni care a prostit niste patroni saraci prin sarmul italian. Nu ma indoiescd e faptul ca este unul dintre cei mai slabi antrenori din liga 1, platit de unii dintre cei mai saraci patroni din liga 1 pentru a antrena o echipa care, cel putin pentru mine, a avut in acest sezon un singur antrenor : Liviu Ciubotariu .
Pentru toti dinamovistii : Nu sperati la mai bine ca urmare a cupei castigata in fata rapidului deoarece acel meci a fost o intamplare care in sezonul viitor nu se va mai repeta in situatia in care nu se va aduce un antrenor adevarat care sa traga dupa el jucatori cu caracter.