„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

marți, 28 august 2012

Basescu se intoarce


Astazi, dupa mai bine de 50 de zile de la suspendare, presedintele Romaniei Traian Basescu s-a reintors la Cotroceni. Sincer sa fiu nu ma bucur pentru asta, pentru ca mai bine nu imi va zi incepand cu ziua de maine ca urmare a revenirii sale, insa nu pot sa nu imi manifest sentimentele scaldate in culoarea roz ca urmare a luptei pe care Ponta a pierdut-o in lupta cu Basescu. Sunt pe deplin satisfacut de infrangerea pe care Partidul Social Democrat a suferit-o in urma invalidarii referendumului, care a pornit chiar de la niste nascociri ale "doctorantului". Sper ca aceasta reintoarcere la putere a presedintelui Romaniei sa fie inceputul sfarsitului pentru viitorul politic al lui Victor Ponta.
Dupa parerea mea cel mai puternic om politic pe care Romania l-a avut in istoria sa este cu siguranta Basescu. Acesta a castigat:
-de doua ori lupta pentru primaria Capitalei
-de doua ori lupta pentru presedentia Romaniei
-in 2007 si in urma cu cateva saptamani a castigat referendumurile pe care rivalii politici ai sai le-au facut posibile
In urma acestor victorii politice, pot spune despre Traian Basescu sa ii pisa in curpe toti.

Campanie Volanii


Din pacate, dupa cum sigur stiti, din ce in ce mai multe accidente au loc in intreaga lume ca urmare a neacordarii de prioritate, consum de substante interzise, consum de alcool si multe altele.
Anul trecut, (in 2011) au avut loc in tara noastra 9290 de accidente grave care s-au soldat cu peste 2018 morti, 8768 de raniti grav si 3362 de raniti usor. Din pacate s-a ajuns la aceste cifre ca urmare a nerespecarii regulilor de circulatie care probabil sunt prea blande cu cei ce incalca legea. Ce putem face pentru a limita intr-o oarecare masura proportiile acestor dezastre? Ei bine pentru inceput ne putem alatura campaniei celor de la volanii.ro. Ma bucur sincer pentru initiativa celor de la volanii.ro de a porni aceasta campanie in care se incearca limitarea dezastrelor din trafic. Cifrele pe care mai sus vi le-am adus in prim-plan nu ma indoiesc de faptul ca nu va sunt necunoscute insa trebuie sa fim constienti de numarul din ce in ce mai mare de victime din accidentele rutiere. Sunt un mare fan al acestei campanii facute cu sprijinul celor de la rca-ieftin intrucat este un gest onorabil acela de a fi parte din acest program. Trebuie sa incercam sa ii convingem pe cei ce si-au facut un obicei din a incalca regulile de circulatie ca aceste "nebunii" duc la adevarate drame care in unele cazuri se soldeaza cu rani ce nu se vindeca niciodata.
Faptul ca traim intr-o tara membra a Uniunii Europene trebuie sa ne puna pe ganduri mai ales ca avem una dintre cele mai mari rate ale mortalitatii in urma accidentelor rutiere din intreaga Comunitate Europeana.
Ca o recomandare celor care s-au saturat sa fie zilnic bombardati cu stiri in care sa auzim despre victimele accidentelor rutiere sa se alature acestei campanii pentru care fara nicio retinere eu militez.

Tonuri de apel

Cu totii stim cat de important este sa fim remarcati de catre cei din jurul nostru cu orice ocazie. Este o adevara placere sa fim admirati de oameni pentru fiecare detaliu mai mult sau mai putin important, lucru care face in majoritatea cazurilor diferenta.
Stateam zilele trecute la rand la stomatolog si deodata a intrat pe usa un tip care nu imi transmitea nimic si care sincer sa fiu mai mult tindeam sa nu il observ. Mai erau vreo 3 persoane inaintea mea si am observat ca nicio persoana nu era atenta la "omul invizibil" care tocmai intrase pe usa. Deodata suna telefonul "omului invizibil" pe care il scoate din buzunarul unor pantaloni modesti si foarte comuni, moment in care am observat, printre lacrimi de ras, ca are un telefon mai mult decat banal care insa avea o sonerie ce ne-a facut pe toti cei prezenti in sala de asteptare sa radem cu o foarte mare pofta. Practic din "omul invizibil" pe care noi il neglijam a ajuns, imediat dupa ce a terminat conversatia la telefon, sa fie intrebat de fiecare dintre noi pe rand de unde are o asemenea sonerie. Era vorba despre un pamflet pe care Mirela Zeta,
cea care o imita pe Andreea Marin la Mondenii, l-a facut la adresa "zanei". Acel pamflet mai mult decat reusit s-a auzit in intreaga sala de asteptare a stomatologului, lucru care ne-a binedispus teribil.
Sincer, a fost o intamplare foarte haioasa pe care am luat-o ca atare, in urma careia am putut recomanda prietenilor mei acest site plin de ring ton-uri care mai de care mai amuzante si pline de insemnatate. Este un site pe care vi-l recomand si voua ca urmare a multitudinii de "tonuri de apel " si " tonuri sms" dar si a vitezei de deplasare de pe site.