„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

sâmbătă, 9 iunie 2012

Sa iesim la vot chiar daca ...

Mai sunt vreo 17 ore pana cand sectiile de votare din intreaga tara se vor deschide. Din pacate aceste momente in care cuvantul oamenilor hotaraste soarta comunitatii in care traiesc nu sunt deloc salutate de catre oamenii din lumea urbana, intrucat multi dintre cei pe care i-am intrebat s-au aratat dezamagiti de oamenii politici. Ca urmare a numeroaselor promisiuni nerealizate de catre " oamenii de incredere " din timpul campaniei electorale, decizia oamenilor de a nu se duce la vot nu este una dintre cele mai ciudate si neintelease.
Daca mi-as permite sa fac un apel cu siguranta acesta ar fi sa transmit oamenilor un mesaj in care sa ii rog sa se duca la vot. Trebuie sa ne gandim ca in urma cu cateva sute de ani oameni multi au murit din dorinta de a hotara soarta comunitatilor in care traiesc. Avem sansa de a schimba ceva incepand cu acest an in care va trebui sa trecem peste pomenile electorale, sa lasam deoparte pixurile, berile si mititeii pe care unii oamenii politici flamanzi de voturi le ofera oamenilor. Avem sansa sa ne decidem sansa pentru a nu stiu cata oara dupa 89' si chiar daca veti hotara ca nu aveti cu cine sa votati pentru ca la primaria comunitatilor voastre candideaza vreun Terry sau Joe, este bine sa va duceti totusi la vot chiar daca anulati votul.
Sper sa avem o rata a votului cat mai mare in ziua de maine . Sper sa se schimbe ceva ...