„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

duminică, 13 mai 2012

OTV reprimeste licenta de functionare


In urma cu cateva zile s-a pronuntat verdictul final cu privire la licenta de emitere a postului de televiziune OTV. Din pacate nu va pot da niste vesti tocmai placute deoarece curtea de apel a acceptat contestatia facuta de Dan Diaconescu la decizia de intrerupere a licenteti de functionare a postului ca urmare a campaniei electorale mascate pe care DD a facut-o inca din luna ianuarie a acestui an.
Asadar se pare ca licenta OTV nu va mai expira la sfarsitul lunii mai, lucru care va insemna cresterea continua in sondaje a partidului patronat de Dan Diaconescu.
Sa stiti ca si eu sufar alaturi de voi pentru aceasta rasturnare de situatie in cazul licentei de functionare a OTV si din pacate, asemenea voua, va trebui sa suport simpatia oamenilor in varsta insa cu drept de vot pentru Dan Diaconescu. Se pare ca oricat s-ar zbate unii pentru dreptate altii intorc aceste decizii in defavoarea romanilor. Acum nu ne ramane decat sa speram ca oamenii dupa 23 de ani de minciuni dintre cele mai nesimtite si irealizabile isi vor da seama ca toate vorbele lui Dan Diaconscu sunt trimise nu pentru a castiga alegerile prezidentiale deoarece numarul batranilor creduli nu este atat de mare insa este suficient pentru a fi pe podiumul politicii romanesti, fapt care i-ar asigura locuri in parlament pentru "demnitarii" PP-DD .