„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

joi, 27 octombrie 2011

Cancerul la san poate fi invins




Din pacate ma vad nevoit sa scriu despre acest subiect infiorator si in principal dupa cum v-ati obisnuit o sa incep cu niste date statistice la nivel european.
-O femeie moare rapusa de aceasta boala necrutatoare la fiecare 6 minute.
-Anul trecut 280.000 de femei au contactat aceasta boala,dintre care care 88.000 au murit 
-La fiecare 2 minute o femeie afla ca sufera de aseasta boala.
Varsta critica pentru femei este intre 40-50 de ani,la aceasta varsta femeile sunt mai vulnerabile insa nici femeile mai tinere nu sunt scapate de pericolul contactarii acestei boli.
In principal nu putem da vina pe ceva anume privind aceasta boala,insa medicii spun ca una dintre cauze este cu siguranta stilul de viata.O alta metoda pe care din pacate nu o putem inlatura este inmultirea in stil haotic al  celulelor,rezultand anumite malformatii  pot avansa pana la o forma premergatoare cancerului .
Cancerul nu este o boala "ucigasa" in principal daca este descoperita intr-o forma premergatoare acelei dezvoltari ingrijorabile a tumorilor.Exista nenumarate tratate de medicina care incearca sa ne inspite teoria conform careia putem scapa de aceasta boala.Totul depinde insa de descoperirea cancerului intr-o forma incipita si evident de administrarea medicamentatiei corespunzatoare.
In momentele urmatoare o sa incerc sa prezint anumite retete care pot ajuta medicina de specialitate la indepartarea acestei boli.
 Alimentele de origine vegetala cela mai recomandate in astfel de cazuti sunt:
-orez, grau, grau incoltit, porumb, portocale, linte, fasole (boabe mari, se va inlatura pielita de pe boabele de fasole dupa fierbere), mazare dulce, spanac, morcov, dovleac, castravete, conopida, varza, 
Lactatele corespunzatoare si in acelasi timp recomandabile sunt :
-toate produsele lactate precum lapte dulce, lapte nefiert prins, cas proaspat fara sare, branza de vaci cu miere de albine, cascaval fara sare - cu exceptia iaurtului si a branzei telemea, 
Animalele pe care le puteti consuma:
iepure salbatic, fazan, porumbel (cel care zboara liber, nu crescut in colivie),
Fructe:
 struguri, cirese, curmale, migdale, stafide si fructe dulci (banane, piersici, pere, prune, mere Golden, pepene rosu), miere de albine (miere vie), Apisan-Forte (3 linguri pe zi). Mierea care se comercializeaza prin magazinele alimentare obisnuite, magazine Apicola si magazine Plafar este imbuteliata, in general, prin incalzire, ceea ce duce la degradarea vitaminelor si enzimelor. 
Insa avem si o lista cu alimentele care sunt interzise cu vehementa in cazut bolii :
-  vita, porc, berbec, bivol, pasare, peste, verdeturi (ceapa verde, praz, usturoi verde, ridichi, frunze de patrunjel), pastai de orice fel, fasole soia si produse din soia, cartofi, ciuperci, otet, fructe acre (mere acre, prune necoapte, ananas, lamaie), bauturi alcoolice, ceai, cafea si alte bauturi, sare, fructe prea coapte (banane de culoare marn, prune si pere foarte moi), muraturi, oua. 

Michael Jackson traieste ... ?





Desi a trecut mai bine de un an de la moartea legendarului rege al muzicii pop,Michael Jackason este inca viu in inimile fanilor sai din intreaga lume.Pentru toata lumea a fost un soc vestea conform care acesta a murit mai ales ca se pregatea de o revenire spectaculoasa care includea o serie de concerte in Londra,pentru care artistul urma sa incaseze 100 mil. dolari.
Pe baza unor date exacte in urma unor cautari am aflat despre aceasta presupusa inscenare mortii sale .Daca ar fi sa vorbim despre un motiv anume,nu ne-am putea rezuma la unul singur insa cel mai credibil motiv pentru care controversatul artist ar putea sa faca acest lucru ar fi cu siguranta efortul la care era supus de cei din jurul sau pentru preatirea acelei serii de concerte.Poate nu stiti insa dealungul vietii sale multi au avut de castigat in dauna sa, asa s-a intamplat ca din averea colosala pe care o detinea acesta,sa ajunga cu putin timp inaintea mortii declarate la datorii de sute de milioane de dolari datorita excentricului sau stil de viata
Evident nemaiavand o cariera muzicala nu a putut inapoia aceste sume de bani motiv pentru care constrans fiind de situatie a acceptat propunerea organizatorilor de a concerta pe scenele Londrei.Efortul insa era foarte mare,dupa cum putem vedea si in filmul "This is it"acesta nu a putut face fata asa ca probabil a luat aceasta masura.
Unii spun ca ar trai pe o insula pustie,insa eu cred ca daca Michael Jackson traieste cu siguranta acesta si-a schimbat identitatea mai ales ca la doua zile dupa moasrtea sa o persoana care seamana perfect cu el a fost vazuta in jurul spitalului unde se presupunea ca se afla cadavrul artistului.
Nu pare o stire foarte reala,gandindu-ne ca in ziua de astazi nu foarte multe lucruri de acest gen se pot ascunde,insa privind in urma la cazut lui Elvis am parea impinsi de la spate sa credem acest lucru prin prima faptului ca in locul cadavrului regelui rock a fost descoperita o papusa de ceara.
Eu mi-am facut datoria,am scos in fata acest subiect foarte sensibil pentru sute de milioane de fani,insa mai important decat atat este sa nu credeti ca am batut campii ci in mare parte am citat un mare cotidian al lumii"The Telegraph"care a scris un articol special referitor la aceesta aceasta tema,de aici incolo este treaba voastra  sa credeti sau sa nu credeti ca Michael Jackson inca traieste.