„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

miercuri, 29 februarie 2012

Cat as vrea Doamne ...

Nimic Doamne inafara de familiei mele  nu imi este mai important pe lume decat lupta intr-un razboi greu pentru tara mea impotriva navalitorului dusman.
As vrea sa lupt in razboi si sa conduc acest popor ingrat spre o unire aproape imposibila din voia lui Ion Iliescu cu sora mai mica Basarabia.As vrea sa duc numele acestei tari cat mai departe si sa nu mai existe umbra de om de pe acest Pamant care sa nu fi auzit de bine despre Romania.As vrea sa lupt pentru ca Basarabia sa revina tarii noastre si aceasta scindare abuziva sa fie stearsa iar Prutul care ne-a despartit atata timp as vrea sa il astup cu cadavrele dusmanilor acestei tari.
In multe momente ma gandesc ca intrarea mea in politica peste multi ani ar putea scoate aceasta tara din criza economica,politica si teritoriala in care se afla dar ma gandesc ca nu stiu sa mint si romanii inca mai sunt prostiti si deasemenea sunt sigur ca in toamna acestui an Presedinte va iesi vreo marioneta a lui Iliescu ce va face ceea ce tovarasul a facut imediat dupa revolutie.
As vrea sa fiu folositor acestei tari mai mult decat au fost multe personalitati marcante din istoria Romaniei dar stiu ca cel mai mare defect al meu,sinceritatea,ma va trada si nu voi putea ajuta tara mai mult decat o ajuta multi prosti care traiesc cu ideea ca fara un efort din partea tuturor se va schimba ceva in bine in tara asta .
Sper sa trec peste orgoliul meu bolnav al acelei persoane care considera unele partide politice niste gropi de gunoi in care porcii fac legea si daca vreodata o sa fac acest lucru sa stiti ca voi alege partidul cel mai putin comunist,hot si mincinos si mai mult decat atat o sa aleg partidul cu cele mai mari mari sanse de reusita in aceasta tara cazuta in dizgratia intregii europe care isi mai sterge din rusine prin personalitati contemporane marcante,precum Lucian Bute,Gheorghe Hagi,Nadia Comaneci si multi alti sportivi si oameni componenti ai altor ramuri economice sau culturale care au reusit sa se faca cunoscuti intregii lumi dintr-o tara atat de ingrata.

Fara internet de 8 Martie ?

Ei dragii mei prietenasi se pare ca ca ei de la FBI in ziua de 8 martie nu vor sa faca o surpriza doar mamelor din intreaga lume ci ne pregatesc si noua un cadou mai mult decat surprinzator.Este un lucru foarte neasteptat si anume vor sa...taie internetul in 100 de tari din intreaga lume, ca urmare a unui virus foarte periculos,DNSCharger Trojan,care intre in pc-ul utilizatorilor si ii trimite pe acestia pe siteuri interzise.Ziua aceasta nu este aleasa intamplator ci susta mare e ca cei de la FBI au primit termen 120 de zile pentru a elimina acest virus iar pe 8 martie expira aceasta ordonanta.
Virusul a aparut in Estonia in anul 2011 si vinovati pentru crearea sa se pare ca sunt 6 barbati care au fost deja arestati.
Virusul are capacitatea de a schimba IP-ul caracteristic fiecarul site,iar cand noi cineva scrie in browser Facebook spre exemplu,va fi directionat catre o alta pagina web.
Conform Daily Mail, jumătate dintre cele mai puternice 500 de companii ale lumii ar putea fi afectate de tăierea internetului, precum şi câteva zeci de instituţii guvernamentale din SUA.
Asadar nu ne ramane decat sa speram in ingeniozitatea celor de la FBI ca vor gasi solutia cea mai buna cu privire aceasta problema care ar urma sa dea lumea peste cap.