„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

duminică, 25 martie 2012

Cel mai inalt cuplu din Pakistan

De ceva timp a avut loc oficializarea relatiei dintre al patrulea cel mai inalt om din Pakistan,Ismail Khan si Zainab Bibi,cea mai inalta femeie din aceeasi tara.Evident va dati seama de amploarea pe care a luat-o acest eveniment deoarece a ajuns stirea si pe siteurile din Marea Britanie,de acolo de unde am furato eu.
Acest cuplu este putin cam incomod prin pricina celor peste 4,5 metri pe care membrii sai ii au in inaltime,fapt ce va necesita o casa pe masura pentru Guliver si nevasta lui.
Mereu m-am intrebat daca rusinica in cazul acestor "inaltati" este direct proportionala pentru ca in acest caz recordul americanului cu penisul de 38 de centimetri ar fi o istorie si chiar intanlindu-se la toaleta,pakistanezul ar rade groaznic de rusinica lui.
Ei bine puteti vedea poza de la ceremonia celor doi amorezati va puteti da seama de faptul ca in aceasta lume oricine merita sa iubeasca si fiecare are undeva sufletul sau pereche.

Refuz,rezist,sunt anti-comunist

Cea mai ciudata ciuperca comestibila

Pe modelul "Ce este asta ?" O pasare,un vapor,un penis in erectie ca propun aceasta imagagine care sunt sigur ca va va face sa va ganditi ceva timp pana sa va dati seama ca nu este nimic din ce am spus eu mai sus.Poate fi confundata si cu creierul lui Eminescu insa nu este.Ce este defapt acesta chestie ciudata ? Ei bine este o ciuperca de Ascomycete din genul Gyromitra, distribuite pe scara larga în Europa si America de Nord.
Aceasta ciuperca apare primavara si vara devreme pe soluri nisipoate la umbra coniferelor.
Organismul fruiting, sau ciuperci, este o neregulate în forma de creier(cap întunecat) de culoare maro care poate ajunge la 10 cm înaltime si 15 cm in latime, cocotat pe un "piciorus" alb de pâna la 6 cm .
Desi potential fatala în cazul în care mâncat crud, Gyromitra Exculenta este o delicatesa populara în Scandinavia, Europa de Est si regiunea Marilor Lacuri superioare din America de Nord.
Acesta este mâncat în omlete, supe în bucataria finlandeza.