„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

joi, 5 aprilie 2012

S-a dus zoso pe copca

Cea mai buna veste pe care puteam sa o primesc astazi a fost vestea in care am aflat ca zoso si-a inchis blogul.Defapt stiu ca a trecut ceva timp de cand a facut asta insa abia acum am aflat si eu de acest lucu.Nici soarele de afara si cu atat mai putin noua pereche de sosete pe care mi-am cumparat-o dupa 2 ani de zile nu ma  bucura asa de tare.
Inca din primul moment in care am intrat pe blogul lui m-am simtit oribilat de postarile de 0.5 lei.Stiu ca blogul meu nu conteaza pe langa al lui insa ma bucur maxim pentru ca a luat decizia de a nu mai publica pe acel blog.Oricum se vedea in scrierile lui aroganta titulaturii de "zoso" pe care o purta dupa el atunci cand scria,defapt eu sunt sigur ca plictiseala dar si pierderea terenului in fata lui chinezu l-au determinat sa faca acest lucru.
Is mai fericit ca de ziua mea pentru ca de acum inainte nu voi mai vedea la el pe blog comentarii de la niste sarmani care il ridicau in slavi pentru putina atentie din partea "zeului" zoso.
Cum sindromul de turma nu ma caracterizeaza niciodata nu am fost fascinat de scrierile lui.Defapt eu cred ca zoso a ajuns cel mai titrat blogger roman prin prisma celor 7-8 ani de experienta pe care ii are in lumea bloggingului.Ma uit la scrierile mai vechi ale sale si nu vad nimic din care sa imi atraga atentia,ci vad doar stiri scrise prost de unu' care s-a apucat de blogging intr-o romanie care nu stia de asa ceva la vremea respectiva.
Eu unul sunt sigur ca daca acest zoso s-ar apuca de bloggind astazi,nu ar avea nici o sansa de a razbate in aceasta lume... .