„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

vineri, 1 iunie 2012

Atitudinea fata de sectanti


De mult timp incerc sa imi revin si sa trec peste momentele in care le doresc tot raul din lume acelor sectanti mizerabili care vin pe la usile noastre cu cacaturile lor de carti, incercand astfel sa ne traga si pe noi in mocirla credintei lor. De multe ori mi-au batut la usa acei diavoli intuchipati pregatiti sa ma traga si pe mine in mizeria religiei lor, lucru care m-a facut sa realizez amploarea pe care au luat-o aceste secte.
Din pacate inca de pe acum vreo 200-300 de ani multi oameni care si-au dorit o detasare de Biserica, intrucat regulile pe care Sfintii Parinti ni le recomanda pentru a ajunge in Imparatia Lui Dumnezeu li se par prea greu de respectat, au stat cateva zile pe WC si au gandit noi reguli de urmat pentru a ajunge la viata vesnica. Din tot sufletul imi doresc disparitia acestor secte care au intrat cu japca in vietile oamenilor slabi intrucat Sfintii Parinti critica in mod clar aceste organizatii pagane pline de suflul diavolului care ii mana spre pescuitul intens de suflete nevinovate si prostute.
Nu pot sa pricep de ce s-ar duce cineva dupa  o secta a carui inceput este de cateva sute de ani din moment ce in numele credintei crestine a venit Mantuitorul pe Pamant in urma cu 2000 de ani. Deasemenea nu inteleg ce secta ar putea fi construita fara a avea la baza cele 10 porunci pe care insuri Mantuitorul le-a amintit oamenilor si care ne-a spus sa le respectam cu orice pret. Din cate am auzit nici ei nu contesta venirea lui Iisus Hristos pe Pamant insa nu admit faptul ca a venit pentru iertarea pacatelor noastre si cu atat mai mult nu iau in considerare vorbele pe care Dumnezeu Fiul le-a rostit in lunga Sa misiune pe acest pamant ostil cu numele Domnului .
Sper sa inteleaga toata lumea ca sectantii sunt diavolii pe acest pamant in care foarte putina lume mai tine cont de Cuvantului Lui Dumnezeu. Imi doresc din toata inima sa vedeti pe diavol in ochii acelor sectanti si sa va feriti de ei cu toata fiinta voastra.