„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

luni, 14 mai 2012

Declaratii stupide inainte de meciul Lucian Bute-Carl Froch



Nu are rost sa spun prea multe date cu privire la locul de desfasurare a meciului dintre Lucian Bute si Carl Froch intrucat cu totii stiti ca meciul va avea loc pe 26 mai la Notthingam intr-o sala plina de englezi dornici de a vedea intreruperea sirului de victorii ale lui Bute la profesionisti.
Asa cum era de asteptat din nou au aparut declaratii impotriva lui Lucian din partea unor persoane foarte neimportante ca urmare a acestui comportament fata de Bute. Se pare ca declaratiile rautacioase preceda si acest meci intrucat pentru a nu stiu cata oara am auzit ca defapt toti adversarii pe care Lucian i-a invins fara drept de apel inainte au fost niste "slabuti" iar acest Carl Froch este adversarul de care trebuie sa se teama. Nu pot sa nu spun ca cele 28 de victorii pe care adversarul lui Bute le-a obtinut la profesionisti nu il fac demn de respectul pe care il va primi din partea romanului insa nu pot fi deacord cu aceste declaratii intrucat sterg mult din meritul pe care Bute il are in acele victorii. Daca stam sa ne amintim in fata fiecarui meci a lui Bute am auzit astfel de declaratii in care se spunea ca adversarul pe care urma sa il intanleasca este unul foarte puternic si reprezinta un test pentru roman. Oare cand isi vor da si ei seama ca Lucian Bute prin prisma titlului mondial pe care si l-a aparat de 9 ori dar si cele 30 de victorii la profesionisti dintre care 28 prin KO il fac pe Lucian Bute cel mai bun pugilist la categoria din care face parte?
Acum ca am lamurit cateva treburi pot spune ca de la meciul din data de 26 mai nu ma indoiesc de faptul ca Bute va fi din nou declarat invingator si ca se va bucura de aceasta victorie in ring tinand in jurul gatului steagul Romaniei.