„Sper intr-o Romanie care sa poata tine piept Romaniei de sticla a celor citeva zeci de televiziuni cu eroi de mucava, starlete de silicon si editorialisti justitiari de vodevil.“ (Miruna Runcan)

marți, 18 octombrie 2011

Tratament anticelulitic





Din pacate,in zilele noastre una dintre cele mai importante probleme din punct de vedere al esteticului este fara doar si poate celulita. Depunerile de grasime subcutanate modifica in mod neplacut aspectul natural al pielii in special pe fese, coapse si abdomen.Din fericire traim intr-o lume in care aceste dereglari se pot inlatura prin anumite sfaturi pe care vi le voi da si eu in aceste momente si care sper sa va prinda bine.
Sa incepem.
Una dintre cele mai cunoscute metode si de care sunt sigur ca v-ati plictisit deja este consumul cat mai mare de fructe in defavoare carnii si a produselor bogate in grasimi.Desemenea este foarte important sa consumati minimum 2 litri de apa plata in fiecare zi si de preferat ar si sa combinati apa cu lamaie.Din alimentatia dumneavoastra nu trebuie sa lipseasca ouale si pestele.
Un alt pas important in atingerea scopului dumneavoastra este acela de a face pe cat posibil cat mai mult sport. 3 sedinte pe saptamana cate 40 minute fiecare ar fi deajuns pentru ca forma corpului dumneavoasta sa fie pe cat posibil lipsita celulita,insa aceste sedinte de sport ar fi bine sa fie combinate, fitness si un sport pe care dumneavoastra il considerati placut care in acelasi timp sa va faca sa trasnpirati.
Nici masajul anticelulitic nu trebuie sa fie neglijat.Din potriva, insa trebuie mentinut la un nivel in care sa nu provoace neplaceri cu atat mai putin vanatai.
Sunt cateva metode prin care corpul dumneavoastra isi poate recupera forma dorita.
Va doresc mult succes si ca de obicei "sa auzim de bine"...

Lasa-te de fumat gratuit





In cele ce urmeaza voi incerca sa va prezint cateva metode prin care sper eu cat mai multi dintre fumatori vor reusi sa lase deoparte acest viciu.Sunt sigur ca multi dintre voi vor spune ca medici profesionisti nu i-ar putea scapa de acest obicei urat si cu atat mai putin eu.Va recomand insa sa fiti atenti in cele ce urmeaza si sa vedem impreuna daca acest articol va va ajuta.
Conform unui studiu realizat in 2008:
-65% dintre copii sub 16 ani fumeaza
-32 % dintre elevi au fumat prima tigara inaine te 14 ani
-55 % de persoane au fumat dealungul vietii lor
O sa incep cu o metoda pe care toata lumea o poate face acasa ori la o ruda,prieten si asa mai departe.Este pe cat de simpla pe atat de buna,si mai mult decat atat este o metoda naturista si in cazul in care nu va va ajuta nu va avea reactii adverse periculoase.
1.Primul pas este acela de a bea in fiecare dimineata timp de sase luni ceai de ovaz.Se pune o lingurita de ovaz in 250 ml de apa care se pune la foc timp de 5 minute .
2 Pentru a doua etapa aveti nevoie de pedicuta.Aceasta este o planta care face ca gustul si implicit mirosul de tigara sa devina insuportabile.Aceasta se prepara punand o bucatica de planta intr-un vas cu apa rece,acel amestec se pune la foc pana da in clocot dupa care se mai lasa 20-30 min la foc domol dupa care se lasa in acel vas peste noapte urmand a fi consumat in fiecare dimineata pe stomacul gol timp de sapte zile.
Acestea sunt doua metode foarte bune prin care va puteti lasa de fumat.O sa renunt la alte obicetiuri ale unor administratori de site care in astfel de articole pun ca fiind incercata metoda cu ceaiul de sunatoare.Pe bune nu exista asa ceva si trebuie sa fii oarecum credul sa poti crede in asa ceva.
Eu nu imi permit sa va spun ce sa faceti,insa va recomand aceste remedii si dupa aceea sa imi lasati un coment prin care sa imi spuneti ca ati reusit. PS mai aveti nevoie si de vointa pentru a reusi acest lucru.